Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΝΒΑ – κορωναϊός: Νέα κρούσματα στο Φοίνιξ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ – κορωναϊός: Νέα κρούσματα στο Φοίνιξ!

ΝΒΑ - κορωναϊός: Στην ομάδα της Αριζόνα αντί να ασχολούνται με την επανέναρξη έχουν προβληματιστεί με τα νέα κρούσματα κορωναϊού που την έπληξαν

ΝΒΑκορωναϊός: Ολα στο Φοίνιξ περιστρέφονται γύρω από την επανέναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ. Ολα; Οχι προφανώς. Η ομάδα της Αριζόνα όπως αναφέρουν Μέσα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έπειτα από τεστ που πραγματοποιήθηκαν, έχει δύο παίκτες της με θετικά δείγματα στον κορωναϊό και η ανησυχία είναι έκδηλη. Το προπονητικό κέντρο της ομάδας έκλεισε και σταμάτησαν προσωρινά οι ομαδικές προπονήσεις, που είχαν επαναρχίσει τις τελευταίες μέρες. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των παικτών που βρέθηκαν θετικοί, όμως η εξέλιξη αυτή δεν αποκλείεται να φέρει νέα δεδομένα όσον αφορά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στο Ορλάντο, πάντως, δεν θα πάει ο ΝτεΜάρκους Κάζινς. Ο τέσσερις φορές All Star Αμερικανός σέντερ διαθέτει ποιότητα, ταλέντο και τρομερές ικανότητες. Όμως, τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει πτωτική πορεία. Πέρσι το καλοκαίρι ο Κάζινς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Όμως υπέστη ρήξη χιαστού στην προετοιμασία, δεν αγωνίστηκε φέτος και έμεινε ελεύθερος τον Φεβρουάριο. Ο Κάζινς έχει στα χέρια του πολλές προτάσεις, από ομάδες που θα αγωνιστούν στο Ορλάντο, αλλά τις απέρριψε, για να σιγουρευτεί πως την νέα σεζόν θα γυρίσει 100% έτοιμος.

ΝΒΑ – κορωναϊός: Μένει στους Καβς ο Ντράμοντ

Ο Άντρε Ντράμοντ συμφώνησε με τους Καβαλίερς και θα συνεχίσει για ακόμα μία σεζόν στο Κλίβελαντ έναντι 28,7 εκατ. δολαρίων. “Είναι δύσκολο να παρατήσεις αυτή την ομάδα. Μπορείτε να στηρίζεστε πάνω μου για την παραμονή μου στο Κλίβελαντ. Σίγουρα θα είμαι εκεί” δήλωσε ο Ντράμοντ, ο οποίος από το Φλεβάρη που πήγε στους Καβς μέχρι τη διακοπή λόγω του κορωναϊού, μετρούσε 17,7 πόντους και 15,2 ριμπάουντ ανά αγώνα. 

Δείτε ακόμη:

Στο διαιτητικό ο Ολυμπιακός για ΕΠΟ!
Στο στόχαστρο της Αλ Αΐν ο Βέρντε!
Αρνηση της υγειονομικής επιτροπής για κόσμο στην εξέδρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις