Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / F1 – Αντιρατσισμός: Χάμιλτον vs Φάρανζ!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

F1 – Αντιρατσισμός: Χάμιλτον vs Φάρανζ!

F1 - Αντιρατσισμός: Επιτέθηεκ στον Αγγλο πρωταθλητή της F1 ο γνωστός για τις ακραίες πολιτικές του θέσεις, Νάιτζελ Φάρανζ

F1Αντιρατσισμός: Ο Λιούις Χάμιλτον βγήκε στους δρόμους την Κυριακή και συμμετείχε σε διαδήλωση με κεντρικό σύνθημα το #BlackLivesMatter. Συνέχισε έτσι την αντιρατσιστική του δράση. Το πρωί της κυριακής, δε, δημοσίευσε στη στήλη που έγραψε στους Τάιμς ότι δημιουργεί μία επιτροπή που θα αντιπαλεύει τις διακρίσεις και τον ρατσισμό στη μηχανοκίνηση. Το ίδιο απόγευμα ο Αγγλος πιλότος της F1 συμμετείχε στις διαδηλώσεις οργής κατά του ρατσισμού. Κάτι που δεν έκρυψε και δημοσίευσε σε τουίτερ και ίνστα.

https://twitter.com/LewisHamilton/status/1274779881155571712

F1 – Αντιρατσισμός: Η απάντηση Φάρανζ

Σε απάντηση στο τιτίβισμα του Χάμιλτον αλλά και στην αντιρατσιστική του τάση, ο γνωστός εθνικιστής Αγγλος πολιτικός Νάιτζελ Φάνρανζ τον κατακεραύνωσε! “Οπως ο Ρίτσαρντ Λιτλτζον (σ.σ. ένας Αγγλος δημοσιογράφος) είπε, ο Λιούις Χάμιλτον διαμαρτύρεται και διαδηλώνει κατά των αγαλμάτων. Και θέλει να απομακρυνθούν. Αλλά εργάζεται και παίρνει 40 εκατ. λίρες από τη Μερσέντες, μία εταιρεία που έκανε σοβαρά κέρδη από τη δουλεία. Θα σταματήσει ποτέ αυτή η υποκρισία;”.

Δείτε ακόμη:

Στο διαιτητικό ο Ολυμπιακός για ΕΠΟ!
Στο στόχαστρο της Αλ Αΐν ο Βέρντε!
Αρνηση της υγειονομικής επιτροπής για κόσμο στην εξέδρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις