Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Αποχωρούν τη Δευτέρα Γιόχανσον, Ινσούα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Αποχωρούν τη Δευτέρα Γιόχανσον, Ινσούα

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Εικόνα… διάλυσης παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός και είναι άγνωστο το πως θα ολοκληρώσει τη σεζόν!

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Εικόνα… διάλυσης παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός και είναι άγνωστο το πως θα ολοκληρώσει τη σεζόν! Μετά τους Ζαχίντ, Δώνη και Νούνες, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται για… αναχώρηση την προσεχή Δευτέρα! Ο λόγος για τους Εμάνουελ Ινσούα και Ματίας Γιόχανσον που είναι αρνητικοί στο να συνεχίσουν μέχρι το φινάλε των πλέι οφ! Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν συμφωνούν στο να παραμείνουν για τις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις του τριφυλλιού. Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι ως τη Δευτέρα, μετά το ματς με τον ΟΦΗ θα… χαιρετήσουν! Έτσι κι αλλιώς ο Ινσούα έθεσε εαυτόν προς αποχώρηση, αφού υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Κάτι που του στοίχισε τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πάντως, για τους πράσινους προέκυψε και ένα ευχάριστο νέο που αφορά τον Χουάν Περέα. Ο άσος του Παναθηναϊκού ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα σήμερα. Έτσι θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Στα υπόλοιπα της προπόνησης, όσοι έπαιξαν βασικοί με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ στο γκρουπ αυτό ήταν και ο Γιόχανσον. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Πούγγουρας, Μπεκ, ενώ θεραπεία συνέχισαν οι Νούνες και Νάγκι. Ο Ινσούα έκανε μόνος του ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Ανοιχτό και για δανεισμό του Βιγιαφάνιες

Ο Παναθηναϊκός να είναι πολύ κοντά στον επαναπατρισμό του Λούκας Βιγιαφάνιες. Ωστόσο για κλείσει οριστικά το θέμα θα πρέπει ο 29χρονος μεσοεπιθετικός να μείνει ελεύθερος από τη Μονάρκας. Ο Αργεντινός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον μεξικάνικο σύλλογο, ώστε να συμφωνηθεί το ύψος της αποζημίωσης για να μείνει ελεύθερος. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε υπάρχει άλλο ένα ενδεχόμενο για να κλείσει ο παίκτης. Στο τραπέζι των συζητήσεων του ποδοσφαιριστή με το «τριφύλλι» έχει πέσει και η προοπτική του δανεισμού για έναν χρόνο. Έτσι ώστε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός να φορά τα πράσινα τη νέα σεζόν όπως και να έχει.

Δείτε ακόμη

Στη Γιουβέντους με 80 εκ. ευρώ ο Αρτούρ!
Σε συναγερμό η ΟΥΕΦΑ μετά την αύξηση κρουσμάτων στην Πορτογαλία
«Ντόπες» οπαδών στον Άρη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις