Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Νικόλ Κίντμαν γενέθλια: Η έκπληξη του συζύγου της (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νικόλ Κίντμαν γενέθλια: Η έκπληξη του συζύγου της (vid)

Νικόλ Κίντμαν γενέθλια: Ο Κιθ Έρμπαν έκανε την πιο γλυκιά έκπληξη στην γυναίκα του.

Νικόλ Κίντμαν γενέθλια: Τα γενέθλια της στην μετά καραντίνας εποχή με πολλές εκπλήξεις γιόρτασε η Νικόλ Κίντμαν. Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ έκλεισε τα 53 της χρόνια και ο σύζυγός της Κιθ Έρμπαν φρόντισε η μέρα των  γενεθλίων της να είναι μοναδική. Έτσι, γέμισε το σπίτι με χρωματιστά μπαλόνια, λουλούδια και πολλά δώρα. Η Νικόλ Κίντμαν, αρχικά, με ένα video ευχαρίστησε τον καλό της για το πρωινό που της ετοίμασε και τα πανέμορφα λουλούδια του και στη συνέχεια εκείνος μέσα από τα social media της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία η Νικόλ Κίντμαν ποζάρει κρυμμένη πίσω από την έκπληξη που της έκανε ο Κιθ Έρμπαν, ο οποίος της γέμισε το σπίτι με μεγάλα μπαλόνια σε διάφορες αποχρώσεις.  Στη λεζάντα του post έγραψε: «Τι δώρο έφεραν στον κόσμο αυτή την ημέρα η Janelle και ο Antony Kidman!!! Χρόνια πολλά μωρό μου.» Η Νικόλ Κίντμαν και ο τραγουδιστής και στιχουργός είναι παντρεμένοι από το 2006 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Sunday Rose και τη Faith Margaret, ενώ η ηθοποιός έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώην σύζυγό της, Tom Cruise.

Νικόλ Κίντμαντ γενέθλια: Ευτυχώς στο πάρτι μπόρεσαν και χόρεψαν

Ένα ευτυχώς όχι πολύ σοβαρό ατύχημα είχε η Αυστραλή σταρ στη διάρκεια της καθιερωμένης της προπόνησης εν καιρώ καραντίνας. Βγήκε για τζόκινγκ, δεν πρόσεξε τη λακκούβα μπροστά της και βρέθηκε με ένα κάταγμα στον αστράγαλο της. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Κιθ Έρμπαν και τα παιδιά τους πέρασαν την περίοδο της καραντίνας στην Αμερική, στο σπίτι τους στο Νάσβιλ, μακριά από τη μόνιμη έδρα τους στην Αυστραλία.

Ο 52χρονος τραγουδιστής της κάντρι μιλώντας στην αυστραλιανή εκπομπή “The Project”, αποκάλυψε με χιούμορ για τη σύζυγό του ότι δεν μπορούσαν να χορεύουν στο σπίτι τον τελευταίο καιρό, λόγω του ατυχήματός της για πέντε εβδομάδες. “Το αντιμετωπίζει πάρα πολύ καλύτερα από όσο θα μπορούσα εγώ” είπε χαρακτηριστικά, και συμπλήρωσε πως η γυναίκα του είχε αναγκαστεί να κυκλοφορεί με ορθοπεδική μπότα. Ευτυχώς τέλος καλός, όλα καλά!

Ατύχημα για την Νικόλ Κίντμαν: Η φωτογραφία με τον νάρθηκα - Τι ...

Δείτε ακόμη

Η αποκάλυψη της Ανέτ και η ανατροπή στα σχέδια του Μελέτη
Ριάνα και Τζακ Ντόρσι βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη
Το spoiler του Στάνκογλου για το τέλος του Κυπραίου και τις Άγριες Μέλισσες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις