Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 111: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 23/6
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 111: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 23/6

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 111: Η Ανέτ ενημερώνει τον Δούκα ότι είδε τον Μελέτη και την Πηνελόπη να το σκάνε, κρυφά, μέσα στη νύχτα, την ίδια στιγμή, το φορτηγό που πήρε ο Μελέτης «τους προδίδει».

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 111: Νέες αποκαλύψεις και συνταρακτικές εξελίξεις θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης στις «Άγριες Μέλισσες». Η Ανέτ ενημερώνει τον Δούκα ότι είδε τον Μελέτη και την Πηνελόπη να το σκάνε, κρυφά, μέσα στη νύχτα. Την ίδια στιγμή, το φορτηγό που πήρε ο Μελέτης «τους προδίδει» κι αναγκάζονται να συνεχίσουν την απόδρασή τους περπατώντας. Ο Φανούρης αποκαλύπτει στον Λάμπρο πως είδε τη Θεοδοσία στο μέρος που έπεσε η Ελένη κι ο Λάμπρος, οργισμένος, της ζητάει εξηγήσεις. Στο μεταξύ, ο Δούκας με την Ανέτ καταφέρνουν να πιάσουν τους δύο φυγάδες κι η Πηνελόπη αναγκάζεται να ακολουθήσει τη διαταγή του πατέρα της.

Ο Κυπραίος, παράλληλα, ανακοινώνει στην Ελένη πως το σχέδιο της απαλλοτρίωσης θα συνεχιστεί και της προτείνει να φύγουν από το χωριό. Ο Δούκας συγκρούεται με τον Μελέτη και τον διώχνει από το Διαφάνι, η Ανέτ επεμβαίνει κι αναγκάζεται να αποκαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της.

Δείτε το τρέιλερ – Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 111

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 111: Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα χάνουν την γη κάτω απ’ τα πόδια τους, ύστερα απ’ την απόφαση της Δρόσως να δεχτεί την πρόταση του γάμου του Ιορδάνη και να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της. Η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη με την εξέλιξη αυτή. Η Ασημίνα δείχνει σημάδια ψυχολογικής παραίτησης γεγονός που ανησυχεί τον Νικηφόρο. Ο Κυπραίος βρίσκει στο πρόσωπο ενός άντρα απ’ το ένοχο παρελθόν του, την λύση, για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα στον Νέστορα. Η Ελένη βρίσκει ξανά την αισιοδοξία της ύστερα απ’ την δημοσίευση της μελέτης του Θεοτόκη.

Παράλληλα αυτή η δημοσίευση αναστατώνει το χωριό. Προκαλεί τον πανικό του Δούκα που κατηγορεί ευθέως τον Νικηφόρο πως εκείνος κρύβεται πίσω απ’ το ξεσκέπασμα του σκανδάλου. Την ίδια στιγμή η Θεοδοσία κάνει μια σημαντική αποκάλυψη στον Λάμπρο σε σχέση με την Ελένη. Ο Δούκας απειλεί γι’ ακόμα μια φορά τον Τόλλια προκειμένου να στηρίξει τα σχέδια του, στην επερχόμενη αναμέτρηση των υποψήφιων κοινοταρχών. Ο Μελέτης καταρρακωμένος απ’ την αποκάλυψη της Ανέτ, πως είναι γιος της και μπροστά στη συνειδητοποίηση πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του, αποφασίζει να δώσει ένα οριστικό τέλος με τραγικές συνέπειες…

Δείτε ακόμη

Ριάνα και Τζακ Ντόρσι βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη
Το spoiler του Στάνκογλου για το τέλος του Κυπραίου και τις Άγριες Μέλισσες
Ανοιχτό και πάλι χωρίς προκρατήσεις το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις