Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Πλησίασε την παραμονή ο Πανιώνιος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Πλησίασε την παραμονή ο Πανιώνιος

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Σε απόσταση αναπνοής από τη θέση του μπαράζ παραμονής βρέθηκε ο Πανιώνιος, που επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Λαμίας!

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Σε απόσταση αναπνοής από τη θέση του μπαράζ παραμονής βρέθηκε ο Πανιώνιος, που επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Λαμίας! Οι κυανέρυθροι κατέθεσαν ψυχή στο γήπεδο, έδειξαν από την αρχή ότι γυάλιζε το μάτι τους και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Απ’ την άλλη η Λαμία δεν απείλησε καθόλου, με εξαίρεση ένα σουτ στο φινάλε. Αυτή ήταν δεδομένα μία από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις, κάτι που εν μέρει δικαιολογείται και από την απουσία κινήτρου. Σε γενικές γραμμές το ματς ήταν φτωχό σε φάσεις, με τον Πανιώνιο να κλείνει καλά τους διαδρόμους και να κρατάει το υπερπολύτιμο διπλό ως το φινάλε!

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Τσιλούλης απείλησε με διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στη δεύτερη καλή στιγμή του αγώνα ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ. Ήταν στο 27’ όταν μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μαξίμοβιτς, ο Τσιλούλης με πλασέ νίκησε τον Επασί. Η Λαμία κατέγραψε την πρώτη της τελική στο 32’. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον, ο Μπεχαράνο έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καταγεγραμμένη φάση στο πρώτο μέρος, με τους κυανέρυθρους να κρατούν το προβάδισμα ως την ανάπαυλα.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Το κράτησε εύκολα

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε ακόμη περισσότερο. Ο Πανιώνιος με εξαιρετική αμυντική λειτουργία «βραχυκύκλωσε τη Λαμία που δεν μπορούσε να κάνει φάση! Ένα σουτ του Βιγιάλμπα στο 49’ πέρασε άουτ, ενώ ο ίδιος σούταρε πάλι άουτ στο 69’. Βέβαια, στο φινάλε λίγο έλειψε η Λαμία να ισοφαρίσει, αλλά ο Κότνικ στη μοναδική φορά που χρειάστηκε κράτησε το «μηδέν». Ήταν στο 83’ όταν ο Μπεχαράνο έκανε ένα δυνατό ευθύβολο σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: 27′ Τσιλούλης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 56′ Βάντερσον, 63′ Μπιανκόνι, 81′ Βασιλόγιαννης – 45’+1′ Λυμπεράκης, 81′ Κόρμπος, 95′ Κότνικ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90’ Βασιλόγιαννης

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδόπουλος, Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας).

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Επασί, Σκόνδρας (66’ Σάλιακας), Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Νιάς (43’ Σασί), Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς (66’ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος, Μπιανκόνι (82′ Μπουλούλης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μακσίμοβιτς (64′ Γρίβας), Λυμπεράκης, Παπανικολάου, Οικονομίδης (82′ Μιλόγεβιτς), Τσιλούλης (39′ λ. τρ. Παπαγεωργίου).

Δείτε ακόμη

ΜακΛάρεν: Της φρενάρουν το δάνειο-ανάσα για ρευστότητα
Ματσάρα στη Λάρισα, 3-1 η ΑΕΛ τον Βόλο!
Τον 16χρονο μέσο Μπέλιγχαμ της Μπέρμιγχαμ πήρε η Μπορούσια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις