Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντόρτμουντ – μεταγραφές: Πήρε 16χρονο Αγγγλο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντόρτμουντ – μεταγραφές: Πήρε 16χρονο Αγγγλο!

Ντόρτμουντ - μεταγραφές: Εδωσε 22 εκάτ. ευρώ για τα μάτια του έφηβου μέσου με 33 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασιστ φέτος στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας

Ντόρτμουντμεταγραφές: Η Γερμανία έχει αφεντικό. Και αυτό δεν είναι άλλο από την Μπάγερν Μονάχου. Με 8 σερί τίτλους και δυνατότητα να αγοράζει ό,τι καλύτερο κινείται στην ποδοσφαιρική αγορά. Η Ντόρτμουντ, όμως, έχει κανει διδακτορικό στο να ανακαλύπτει ό,τι ξεφεύγει από τους Βαυαρούς. Να κάνει ομαδάρα με τέτοιους παίκτες και μετά να τους χρυσοπουλάει στην Μπάγερν. Τελευταίο χτύπημα της BVB ο 16χρονος μέσος της Μπέρμιγχαμ, Τζουντ Μπέλιγχαμ! Παίκτη που διεκδίκησαν σθεναρά και οι Γιουνάιτεντ, Τσέλσι αλλά τελικά θα υπογράψει στη Ντόρτμουντ αντί 22 εκατ. ευρώ αντιτίμου για τους “μπλε”!

Οι Βεστφαλοί συμφώνησαν με το βρετανικό κλαμπ στο ποσό των 22 εκατ. ευρώ  και ο Μπέλιγχαμ θα υπογράψει την προσεχή εβδομάδα, αφού κλείνει τότε τα 17 του χρόνια! Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο λόγω ηλικίας και κανονισμού. Τότε, δε, θα έχει ολοκληρώσει και τις υποχρεώσεις του στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας με τη Μπέρμιγχαμ.

Ντόρτμουντ – μεταγραφές: Νέος Σάντσο

Ο Μπέλιγχαμ θα πατήσει στα βήματα του Σάντσο, που έφυγε από τη Σίτι για να γίνει παίκτης της Ντόρτμουντ και είναι ήδη hot story στο μεταγραφικό παζάρι! Η Ντόρτμουντ, άλλωστε, ξέρει όσο ελάχιστες ομάδες να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές. Ο νεαρός χαφ έχει πραγματοποιήσει φέτος 33 συμμετοχές στην τσάμπιονσιπ με τη Μπέρμιγχαμ, με απολογισμό τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

Δείτε ακόμη:

Κατέβασε… ρολά η Σούπερ Λιγκ 2!
“Φέρτε πρώτα τα λεφτά και μετά στο καλό”
Η μπασκετική ΑΕΚ έκλεισε το νέο της «σπίτι»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις