Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη ροζ βίντεο: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για διαρροές
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη ροζ βίντεο: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για διαρροές

Ιωάννα Τούνη ροζ βίντεο: H Ιωάννα Τούνη προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς άγνωστοι διέρρευσαν στο διαδίκτυο τέσσερα βίντεο στα οποία απεικονίζεται η ίδια.

Ιωάννα Τούνη ροζ βίντεο: Σοβαρά μπλεξίματα… σε ροζ φόντο φαίνεται πως έχει η ξανθιά σεξοβόμβα που ακούει στο όνομα Ιωάννα Τούνη. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τέσσερα βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου που ανέβηκαν στην πιο διάσημη ιστοσελίδα πορνό, Pornhub.gr. Όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα, άγνωστοι με όνομα προφίλ «g….» και «Z….» ανήρτησαν χωρίς τη συγκατάθεσή της τέσσερα βίντεο ερωτικού περιεχομένου στα οποία πρωταγωνιστεί η ίδια.

Μετά τη σύγκλησή της ωστόσο και τα τέσσερα βίντεο αποσύρθηκαν. Όλα αυτά, την ώρα που η ξανθιά καλλονή προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Χρήστο Τσεβρεντζή, μετά από εννέα μήνες σχέσης.  Όπως έγινε γνωστό, η Ιωάννα μάζεψε τα πράγματά της για άγνωστο λόγο προς στιγμήν και έφυγε από το σπίτι του επιχειρηματία ενώ ο Χρήστος από την πλευρά του φαίνεται να γύρισε στην πατρίδα του τη Δράμα. Η Ιωάννα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό ενημέρωνε συχνά το φανατικό κοινό της πως είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του επιχειρηματία. Σύντομα όμως, οι δρόμοι τους χώρισαν.

https://www.instagram.com/p/B8egjBqJd_w/?utm_source=ig_embed

Το ποστ της για τον Χρήστο

«Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση & συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα!  Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι. Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα #400kfollowers… Και που είστε; Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ», έγραφε στο Instagram.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, βρέθηκε στην Εύβοια με το γνωστό μοντέλο Δημήτρη Αλεξάνδρου. Αμέσως οι φήμες ξέσπασαν για νέο ειδύλλιο, γεγονός που διαψεύστηκε από το μοντέλο, ο οποίος δήλωσε πως το ραντεβού τους στην Εύβοια ήταν καθαρά για επαγγελματικούς λόγους.

Δείτε την αναφορά της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την Ιωάννα Τούνη:

«Από την αναφορά της ΥΔΗΕΒΕ:

Υπ’ αριθ….., Έγκληση, ΤΟΥΝΗ Ιωάννα, Ν.3471/2006 Προσωπικά Δεδομένα «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στο τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του Ν. 2472/97

Στις 11/05/2020 και περί ώρα 15:05’ προσήλθε στην Υπηρεσία μας η ΤΟΥΝΗ Ιωάννα του Ε… και της Σ… γεν. 10/08/1993 στη Ρόδο, κατ. Θεσσαλονίκης, Α…., Άνω Πόλη, κάτοχος του υπ’ αριθ…. Διαβατηρίου που εκδόθηκε στις … από Τ.Α Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου και υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του Ν.4624/2019 ”Περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα”.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες, χρήστες της ιστοσελίδας pornhub.com, α) με όνομα προφίλ «g……» και «Z…..», ανήρτησαν χωρίς την συγκατάβασή της, στην ανωτέρω ιστοσελίδα, συνολικά τέσσερα (4) βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η ίδια».

https://www.instagram.com/p/B_c4n3JJaH3/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμη

Άκουσε Τούνη και νευρίασε η Αλεξανδράκη – Την “είπε” στους δημοσιογράφους
Η Τούνη ποζάρει στη μπανιέρα και όλοι χάνουν τα λόγια τους

Το viral βίντεο του Pornhub: Αυνανισμός κατά τη διάρκεια… live σύσκεψης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις