Αθήνα

°C

Τρίτη

21

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξανδράκη – Τούνη: Τα “πήρε” το μοντέλο με την ερώτηση που έκαναν στον Αλεξάνδρου
LIFESTYLE

Αλεξανδράκη – Τούνη: Τα “πήρε” το μοντέλο με την ερώτηση που έκαναν στον Αλεξάνδρου

Αλεξανδράκη - Τούνη: Στη συνέχεια, η ρεπόρτερ ρώτησε αν υπάρχει κάτι καινούργιο στη ζωή του και ανέφερε τα δημοσιεύματα με την Ιωάννα Τούνη.

Αλεξανδράκη – Τούνη: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανίστηκαν μαζί σε πάρτι που έγινε σε μαγαζί της Γλυφάδας. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Δημήτρη για τον πρόσφατο χωρισμό του από τη Μαρία Καλάβρια, αλλά στη συνέχεια οι ερωτήσεις που του έγιναν εκνεύρισαν τη συνοδό του, Δήμητρα Αλεξανδράκη. «Έφτασε μια σχέση στο τέλος. Με τη Μαρία έχουμε τις καλύτερες σχέσεις, είμαι και συνέταιροι… Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, την έχω στη ζωή μου και με έχει στη ζωή της, οπότε συνεχίζουμε με διαφορετικούς ρόλους» είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η ρεπόρτερ ρώτησε αν υπάρχει κάτι καινούργιο στη ζωή του και ανέφερε τα δημοσιεύματα με την Ιωάννα Τούνη. Σε εκείνο το σημείο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη παρενέβη: «Δεν θεωρείτε ότι είναι λίγο άκομψο, όταν ένας άντρας συνοδεύει μια γυναίκα, να τον ρωτάτε για κάποια άλλη; Ας σταματήσει αυτός ο κίτρινος τύπος και συμβαίνει από συγκεκριμένα άτομα και προφανώς γίνεται εσκεμμένα. Ας σταματήσει αυτό».

Δείτε ακόμη

Χώρισε οριστικά η Τούνη – Για φαγητό με τον Αλεξάνδρου στα Καμένα Βούρλα (vid)
Η Τούνη ποζάρει στη μπανιέρα και όλοι χάνουν τα λόγια τους
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις