Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σόφι Τέρνερ εγκυμοσύνη:
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σόφι Τέρνερ εγκυμοσύνη:

Σόφι Τέρνερ εγκυμοσύνη: Η κοιλιά της πιο φουσκωμένη από ποτέ στη βόλτα με τον σύζυγό της, ενώ το ζευγάρι περιμένει να έρθει η ώρα που θα κρατήσουν το μωρό τους.

Σόφι Τέρνερ εγκυμοσύνη: H Σόφι Τέρνερ και ο Τζο Τζόνας είναι πια ένα από τα πιο hot κι αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Εκείνη τη γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της Σάνσα Στάρκ στο Game of Thrones, ενώ εκείνος ανήκε στους Jonas Brothers και η φωνή του έκανε εκατομμύρια κορίτσια σε όλον τον πλανήτη να παραληρούν. Με το που έγιναν ζευγάρι, οπότε, όλοι ενθουσιάστηκαν γιατί η χημεία τους ήταν εμφανής εξαρχής.

Πριν από λίγους μήνες, έφτασαν και τα νέα περί εγκυμοσύνης της Sophie. Η 24χρονη σε πολύ λίγο από τώρα θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και, όπως είναι φυσικό, η κοιλιά της φουσκώνει όλο και περισσότερο κάθε φορά που τη βλέπουμε.

https://www.instagram.com/p/B8J8vEyBLVy/

Σόφι Τέρνερ εγκυμοσύνη: Η βόλτα του ζευγαριού

Αυτήν τη φορά, το ευτυχισμένο ζευγάρι «πιάστηκε» από τον φωτογραφικό φακό να κάνει τη βόλτα του φορώντας μάσκες προστασίας και το baby bump της ηθοποιού ήταν πλέον πολύ ορατό. Εκείνη επέλεξε leggings, ένα cropped top κι ένα σακάκι ενώ ο σύζυγός της παντελόνι και T-Shirt. Το θέαμα, πάντως, ήταν πολύ γλυκό και ανυπομονούμε να φτάσει το μωρό για να δούμε τις οικογενειακές τους φωτογραφίες. Μέχρι στιγμής, πάντως, τα παιδιά φαίνεται να το πάνε πολύ καλά.

Δείτε ακόμη

Αγνώριστος ο Κιτ Χάρινγκτον με νέο λουκ
Πού αλλού έχουμε ξαναδεί τον «Ιούδα» από την σειρά ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ
Ξεσηκώθηκαν οι φανς του Game of Thrones: Έγκυος η «Σάνσα Σταρκ»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις