Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – Προαναγγελία: Χωρίς περιθώρια!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – Προαναγγελία: Χωρίς περιθώρια!

Λα Λίγκα - Προαναγγελία: Η Σοσιεδάδ δοκιμάζεται στην Αλαβές και η “βασίλισσα” υποδέχεται τη Βαλένθια και η νίκη είναι μονόδρομος για να μην χαθούν οι στόχοι τους

Λα ΛίγκαΠροαναγγελία: Η σερί αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζεται στην Ισπανία. Η πτώση της αυλαίας της 29ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν περιλαμβάνει απόψε δύο αναμετρήσεις. Στο πρώτο ματς της ημέρας η Ντεπορτίβο Αλαβές υποδέχεται την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στο βραδινό η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχτεί στο “Ντι Στέφανο” τη Βαλένθια. Και τα δύο ματς, ασφαλώς, κεκλεισμένων των θυρών λόγω πανδημίας. Όπως και όλα τα ματς στην Ισπανία μετά την επανέναρξη και έως νεοτέρας!

Η Αλαβές από την ασφάλεια του +7 που έχει χτίσει και την κρατάει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη υποδέχεται τη Σοσιεδάδ. Η Αλαβές έχει τρία σερί ματς χωρίς νίκη, δεν της πάει αυτό το μοτίβο σερί αγώνων ολοκάθαρα. Πάντως προς ώρας είναι ασφαλής και αυτό βγαίνει στη διάθεση των παικτών του Γκαριτάνο. Η Σοσιεδάδ παραμένει φαβορί για Ευρώπη και αν κερδίσει και για τετράδα. Όμως έχει και αρκετά προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί το τεχνικό της τιμ.

Λα Λίγκα – Προαναγγελία: Παράπονα ο Ζιντάν

Η Ρεάλ δεν έχει το παραμικρό περιθώριο γκέλας για να μην χάσει την επαφή με την Μπαρτσελόνα και υποδέχεται τη Βαλένθια όχι χωρίς προβλήματα. Ο Ζιντάν έχει παράπονα από παίκτες του και καλείται να βρει την πιο έτοιμη 11άδα σε αυτή την απόλυτα κρίσιμη καμπή! Η Βαλένθια, θα πάει στη Μαδρίτη με άμυνα ανάγκης και με τις θέσεις 6-7 αν απομακρύνονται σιγά-σιγά.

Δείτε ακόμη:

Δεν κατακυρώθηκε εξόφθαλμο γκολ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!
Πλάκα στη Οσασούνα η Ατλέτικο ξαναμπήκε στο χορό του Τσάμπιονς Λιγκ
Υποψήφιος για τη Σούπερ Λιγκ ο Μπουτσικάρης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις