Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 35χρονη βιτριόλι – ηχητικό ντοκουμέντο: Ο διάλογος με το ταξί λίγο πριν την επίθεση
ΕΛΛΑΔΑ

35χρονη βιτριόλι – ηχητικό ντοκουμέντο: Ο διάλογος με το ταξί λίγο πριν την επίθεση

35χρονη βιτριόλι - ηχητικό ντοκουμέντο: Η 35χρονη φερόμενη ως δράστης φαίνεται να συνομιλεί με την εταιρεία ραδιοταξί, λίγο πριν τη μοιραία επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

35χρονη βιτριόλι – ηχητικό ντοκουμέντο: Ακούστε πώς η δράστης, κατά την αστυνομία, της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας με το ψεύτικο όνομα «Κωνσταντίνα Χατζηφωτίου» ζητάει από εταιρεία ραδιοταξί ένα αυτοκίνητο να την περιμένει στην Καλλιθέα. Ακούστε τι λέει για το «αμερικάνικο τηλέφωνο», που δήθεν δεν «πιάνει» στην Ελλάδα γιατί δεν έχει ενεργοποιηθεί… Το τηλεφώνημα γίνεται από θάλαμο στη λεωφόρο Συγγρού, λίγο πριν φτάσει η δράστης στην Καλλιθέα για το στυγνό έγκλημα.

To απομαγνητοφωνημένο ηχητικό ντοκουμέντο, διάρκειας άνω των δύο λεπτών, στο οποίο ακούγεται η δράστης, κατά την Αστυνομία και τον εισαγγελέα, της σκληρής, απάνθρωπης επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης ασφαλιστικής συμβούλους Ιωάννας, ενώ ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την εξασφάλιση ταξί ως μέσου διαφυγής, μετά την εγκληματική πράξη, παρουσιάζει το alphafreepress.gr. H γυναίκα, που σχεδίασε και  εξαπέλυσε μετά από ενέδρα, στην Καλλιθέα, την επίθεση με το οξύ, απολογείται στον ανακριτή 35χρονη υπάλληλος δικηγορικού γραφείου, γνωστή του θύματος- προκαλώντας καταστροφή σωματική και ψυχική στην 34χρονη Ιωάννα, στο ντοκουμέντο που θα ακούσετε, τηλεφωνεί στην εταιρία ραδιοταξί με τηλεκάρτα, από θάλαμο της Λεωφόρου Συγγρού. Συστήνεται με το όνομα «Κωνσταντίνα Χατζηφωτίου», ισχυρίζεται στην τηλεφωνήτρια της εταιρίας ότι ως… Ελληνοαμερικανίδα, έχει  αμερικανικό νούμερο, το οποίο δεν… θυμάται να πει και  ακόμη ότι δεν «πιάνει»» γιατί δεν το έχει ενεργοποιήσει για την Ελλάδα…

35χρονη βιτριόλι – ηχητικό ντοκουμέντο: Ζητάει από το ταξί να την περιμένει

Για να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, που παρουσίαζε, εμφανίζεται πρόθυμη να προπληρώσει την κούρσα, συμφωνεί με ένα ο.κ, σε όσα της λέει η, κατά κάποιον τρόπο,  προβληματισμένη υπάλληλος, αλλά, πάνω στην κουβέντα, της ξεφεύγει και μια λέξη (καπάκι), που σίγουρα δεν ταιριάζει στο στυλ Ελληνοαμερικανίδας. Αφού, σε κατάσταση εγρήγορσης και έντονου άγχους, για την τύχη του νοσηρού σχεδίου που είχε στο μυαλό της σχετικά με την επίθεση, καταφέρνει να εξασφαλίσει το ταξί, ζητάει να την περιμένει μεν στη Λ. Θησέως 231 την Καλλιθέα- εκεί όπου έστησε την ενέδρα στην άτυχη Ιωάννα – αλλά, τονίζει, «στο ρεύμα της ανόδου προς Μετς»,  έχοντας στο μυαλό της μόνο τη διαφυγή… Δείχνει να ενθουσιάζεται όταν πληροφορείται ότι το ταξί θα είναι το νούμερο «οκτώ» της εταιρίας, με οδηγό γυναίκα, τη Σοφία. «Μην ανησυχείτε», ακούγεται να λέει στο τηλέφωνο « θα την βρω εγώ. Αρκεί να έχω το ταξί και να μη ψάχνω μέσα στο δρόμο»…

 

35χρονη βιτριόλι – ηχητικό ντοκουμέντο: Όλος ο διάλογος με την εταιρεία ταξί

Η στιχομυθία που θα ακούσουν οι αναγνώστες του alphafreepress.gr, έχει ως εξής:

Καλούσα: Καλημέρα σας, θα ήθελα παρακαλώ πολύ ένα ταξί, τώρα για τις 9 και 30, το πολύ, για Ελευθερίου Βενιζέλου 231». Τηλεφωνήτρια Ραδιοταξί: ΄Εχετε την καλοσύνη πρώτα να μου πείτε ένα τηλέφωνο; Καλούσα: Δεν έχω κινητό, είμαι με βλάβη και έχω μόνο το αμερικανικό νούμερο. Τηλεφωνήτρια: Πέστε το μου, δεν πειράζει. Καλούσα: Μισό λεπτό… Μισό… γιατί δεν  το θυμάμαι… Όχι. Δεν θα σας το δώσω γιατί δεν πιάνει, λόγω του ότι δεν το έχω ενεργοποιήσει για Ελλάδα. Είναι εφικτό να είναι εκεί, στις 9 και 30, ένα ταξί, να με περιμένει, να το προπληρώσω; Τηλεφωνήτρια: Που θα πάτε; Βοηθήστε με λίγο. Καλούσα: Για Μετς. Τηλεφωνήτρια: Ένα λεπτάκι παρακαλώ. ( Με κάποιον μοιάζει να μιλάει εσωτερικά). Σε ποια διεύθυνση; Καλούσα: Που θέλω να πάω; Ελ. Βενιζέλου Καλλιθέα. Στο ρεύμα προς Αθήνα, όχι στο ρεύμα προς Φάληρο.

Τηλεφωνήτρια: Και θα πάτε που; Καλούσα: Μετς. Άγιο Ιωάννη. Τηλεφωνητρια: Και το θέλετε 9 και 30; Καλούσα: 9:30 και θα προπληρώσω γιατί θέλω να με περιμένει 20 λεπτά με μισή ώρα, όσο γράψει. Τηλεφωνήτρια: Και θα σας γυρίσει; Καλούσα: Όχι, όχι, έχω δύο συνεντεύξεις και πρέπει να με περιμένει ένα ταξί για να πάω καπάκι στην άλλη. Τηλεφωνήτρια: Να σας πω ποιο αυτοκίνητο θα είναι. Καλούσα: Ωραία, ωραία, για να μην ψάχνω. Τηλεφωνήτρια: Δώστε μου ένα λεπτάκι. Το όνομά σας; Καλούσα: Χατζηφωτίου Κωνσταντίνα. Τηλεφωνήτρια:΄Ενα λεπτό κυρία Χατζηφωτίου. Το νούμερο οκτώ θα είναι. Μια κοπέλα είναι η οδηγός, Σοφία. Καλούσα: Ο.Κ (!) Τέλεια, τέλεια. Θα την βρω μην ανησυχείτε. Θα είναι εκεί γιατί βιάζομαι και απλά θέλω ένα ταξί. Μην ψάχνω μέσα στο δρόμο μόνη μου για ταξί…΄Ηδη από τις 10 Ιουνίου, το Alphafreepress, είχε φέρει στο φως συνταρακτικά στοιχεία για τον τρόπο που κατάφερε η δράστης της επίθεσης με το βιτριόλι να παρουσιαστεί ως ελληνοαμερικανίδα και να εξασφαλίσει ταξί χωρίς να δώσει κινητό τηλέφωνο.

Η κατάθεση της οδηγού ταξί

«Την άνεργη γυναίκα, που μετέφερε με το σακίδιο πλάτης τους «τίτλους σπουδών» της και η οποία είχε «συνεχή ραντεβού με μάνατζερ επιχειρήσεων(!) για να περάσει από τη φάση της συνέντευξης στην πρόσληψη, παρίστανε επί δύο ημέρες στην Καλλιθέα, η δράστης της κτηνώδους επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης ασφαλιστικής συμβούλου, Ιωάννας». Διαφωτιστικό είναι ένα απόσπασμα από την κατάθεση της οδηγού ταξί ενώπιον των αστυνομικών της Ασφάλειας Αθηνών, στο στάδιο της έρευνας, πρόσθετε, πρόσφατα, το Alphafreepress: «… εκεί μου είπε ότι θα με χρειαστεί και την επομένη ημέρα ότι έχει έρθει από την Αμερική για κάτι συνεντεύξεις και  ότι θέλει πάντα ένα ταξί να την περιμένει έτσι ώστε να μη χάνει χρόνο και να είναι σίγουρη ότι θα βρει κάποιο».

Δείτε ακόμη

Στο φως νέα στοιχεία για την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα
Επίθεση με βιτριόλι: Η αγορά της περούκας και το σημείωμα για τον πρώην
«Έχω αμερικάνικο τηλέφωνο, δεν το έχω ενεργοποιήσει…» – Τι κατέθεσε η οδηγός που μετέφερε την 35χρονη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις