Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 35χρονη βιτριόλι: Η αγορά της περούκας και το σημείωμα για τον πρώην
ΕΛΛΑΔΑ

35χρονη βιτριόλι: Η αγορά της περούκας και το σημείωμα για τον πρώην

35χρονη βιτριόλι: Ένα ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο ξεκινάει με τις λέξεις «τι θα γίνει με τον πρώην» και τελειώνει με τη φράση «δύο εβδομάδες από τώρα το νωρίτερο».

35χρονη βιτριόλι: Το Σάββατο 9 Μαΐου, σε ημέρα που δεν εργαζόταν και είχε άπλετο χρόνο στη διάθεσή της, ξεκίνησε η 35χρονη συλληφθείσα και ήδη κατηγορούμενη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας με θύμα την 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, τα τηλεφωνήματα σε επιχειρήσεις, για την προμήθεια περούκας, χρήσιμης για τη  μεταμφίεσή της, την ώρα που θα εξαπέλυε την επίθεση με βιτριόλι κατά της ασφαλιστικής συμβούλου!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Το στοιχείο αυτό που περιέχεται στα επιβαρυντικά για την 35χρονη, που αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, ήρθε σε γνώση των αστυνομικών της Ασφάλειας Αθηνών, που ερεύνησαν την πολύκροτη υπόθεση και έφθασαν στην σύλληψη της 35χρονης, μετά την πρώτη εξέταση, στο κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε στην καθημερινότητά της-στο διαμέρισμά της στου Ζωγράφου βρέθηκε και δεύτερο. Ενώ η ολοκλήρωση της λεπτομερούς εξέτασης του τηλεφώνου της που ελπίζεται από την Αστυνομία ότι θα αποκαλύψει πλήρως όλες τις ενέργειες, για την προπαρασκευή της επίθεσης, αναμένεται τις επόμενες ημέρες, το σοβαρό αυτό στοιχείο προστίθεται σε ένα άλλο, που επίσης βρέθηκε κατά την ίδια έρευνα στο σπίτι παρουσία εισαγγελικού λειτουργού. Πρόκειται για ένα ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο ξεκινάει με τις λέξεις «τι θα γίνει με τον πρώην» και τελειώνει με τη φράση «δύο εβδομάδες από τώρα το νωρίτερο».

Ολοκληρωμένη εικόνα σε λίγες ημέρες

Εκεί επικεντρώνεται η προσοχή των διωκτικών αρχών, σε σχέση με τις έρευνες για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, στην οδό Θησέως, στην Καλλιθέα και τα δυο στοιχεία, που για την Ασφάλεια Αθηνών, συνιστούν ενέργειες προετοιμασίες της επίθεσης, θα βρίσκονται στα χέρια του ανακριτή, ο οποίος θα σηκώσει το βάρος της κύριας ανάκρισης. Υπενθυμίζεται ότι τα στοιχεία της Ασφάλειας, σε ό,τι αφορά το κίνητρο της εκτόξευσης του καυστικού υγρού κατά της άτυχης Ιωάννας, είχε να κάνει με την εμμονή της δράστιδος, ότι η τραυματίας ευθυνόταν που η σχέση της δεν πήγε όπως περίμενε με τον 40χρονο ιδιώτη με τον οποίο προσπαθούσε να δεσμευτεί όσο περισσότερο μπορούσε.

Και αφορμή γι’ αυτή την εμμονή απετέλεσε το γεγονός ότι διαπίστωσε ότι μετά από έναν γάμο στον οποίο είχαν παρευρεθεί όλοι, ο φίλος της έκανε αίτημα φιλίας στην Ιωάννα. Το γεγονός έφερε προστριβές στο ζευγάρι- ο 40χρονος στην κατάθεσή του μιλάει για « ελεύθερη σχέση»- αλλά η 35χρονη προχώρησε κατά τις αρχές πάντα στην επίθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις