Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Ισχυρό το κίνητρο και για τους δύο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Ισχυρό το κίνητρο και για τους δύο

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Το ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι δεδομένο και για τους δύο. Ωστόσο, ΟΦΗ και ΑΕΚ θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Το ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι δεδομένο και για τους δύο στο παιχνίδι της Κρήτης. Ωστόσο, ΟΦΗ και ΑΕΚ θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν Κρητικοί ψάχνουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία και οι δε κιτρινόμαυροι «καίγονται» για τη 2η θέση. Θεωρητικά το κίνητρο του Τσάμπιονς Λιγκ για την Ένωση είναι πιο ισχυρό, όμως αυτό δεν της αρκεί για το τρίποντο. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα στην πρεμιέρα δεν έδειξε καλό πρόσωπο και η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό ήταν μάλλον… τιμητική. Απ’ την άλλη ο ΟΦΗ θέλει να ρεφάρει για την ήττα από τον Άρη, σε ένα ματς που έδειξε καλή εικόνα. Το ματς αυτό θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια και το γνωρίζουν κυρίως οι φιλοξενούμενοι.

Η ΑΕΚ δεν θέλει καν να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Η τύχη την ευνόησε στην πρεμιέρα. Τόσο στο δικό της παιχνίδι, όπου με κακή εικόνα πήρε την ισοπαλία χάρη στην κλάση του Λιβάγια. Όσο και στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ ήταν κακός και μοιραία γνώρισε την ήττα. Μάλιστα, η χθεσινή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στην Ένωση, που με νίκη θα περάσει στη 2η θέση της βαθμολογίας. Τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο στόχος της και θα τα δώσει όλα για να τον πετύχει! Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τζοβάρας, με βοηθούς τους Δημητριάδη, Σαμοΐλη. Τέταρτος ο Τσαγκαράκης και στο VAR οι Ζαχαριάδης, Χριστάκογλου.

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Με απουσίες ο ΟΦΗ

Με απουσίες θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο ματς αυτό. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ναμπί, Σόουζα, Βίκτορ, Τσιλιανίδης και Δερμιτζάκης. Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Σωτηρίου, Ουάιλι, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Μπράουν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος, Σακόρ, Σουρνάκης, Νέιρα, Μεγιάδο, Βαζ, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Σεμέντο, Μάνος και Φιγκεϊρέδο. Απουσία της τελευταίας στιγμής για την ΑΕΚ ο Χουλτ, ενώ εκτός μένουν και οι Γαλανόπουλος, Αθανασιάδης, Μπότος. Την αποστολή της Ένωσης αποτελούν οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραύχο, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.

Δείτε ακόμη

«Εξάποντο» στο Μάιντς
Φουντώνουν οι μάχες σε όλα τα μέτωπα
Ο “τίμιος γίγαντας” και η αφετηρία της μπασκετικής απογείωσης!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις