Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα-Προαναγγελία: Ο τίτλος και η Ευρώπη κίνητρο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα-Προαναγγελία: Ο τίτλος και η Ευρώπη κίνητρο!

Λα Λίγκα-Προαναγγελία: Με την επανέναρξή της η Λα Λίγκα έχει ιδιαίτερα κρίσιμες αναμετρήσεις για τη συνέχεια. Τόσο για τον τίτλο, όσο και για την Ευρώπη.

Λα Λίγκα-Προαναγγελία: Με την επανέναρξή της η Λα Λίγκα έχει ιδιαίτερα κρίσιμες αναμετρήσεις για τη συνέχεια. Τόσο στην υπόθεση τίτλος, όσο και για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αφού όλες οι ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία. Στο ματς που ανοίγει την αυλαία, στις 15:00, η Μπιλμπάο υποδέχεται την Ατλέτικο. Η Αθλέτικ ήταν σε καλή φόρμα πριν τη διακοπή και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη. Απ’ την άλλη η ομάδα της Μαδρίτης καίγεται για τους τρεις βαθμούς έτσι ώστε να ξαναμπεί σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Από τους γηπεδούχους θα λείψει ο επιθετικός Βιγιαλίμπρε, ενώ σταμάτησε το ποδόσφαιρο η «σημαία» τους, ο Αντούριθ. Τρεις απουσίες για τους φιλοξενούμενους, του τιμωρημένου μεσοεπιθετικού Ζοάο Φέλιξ, του μεσοεπιθετικού Βιτόλο και του στόπερ Φελίπε.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι, στις 20:30, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Εϊμπάρ. Οι Μαδριλένοι είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν για να μείνουν στο κατόπι (-2) της Μπαρτσελόνα. Απ’ την άλλη η Εϊμπάρ έχει μείνει πολύ πίσω και θέλει άμεση ανάκαμψη για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Πρέπει να βελτιώσει άμεσα τη φόρμα της αφού έχει μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία ματς της. Για τη Ρεάλ θα λείψουν ο αμυντικός Νάτσο, ο επιθετικός Γιόβιτς και ο εξτρέμ Βάσκες, ενώ επιστρέφουν Αζάρ και Ασένσιο. Ο τελευταίος ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του φέτος. Από πλευράς Εϊμπαρ τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Εσκαλάντε και ο στόπερ Ραμίς.

Λα Λίγκα-Προαναγγελία: Ντέρμπι στη Βασκονία

Το βάσκικο ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και την Οσασούνα κλείνει το σημερινό πρόγραμμα. Οι δύο ομάδες ακολουθούν αντίθετους δρόμους, αλλά το κίνητρο είναι ξεχωριστό για παιχνίδια όπως αυτό. Η Σοσιεδάδ θέλει νίκη για να διατηρηθεί στις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Οσασούνα ψάχνει την εξασφάλιση της παραμονής. Θα λείψουν για τη Σοσιεδάδ ο εξτρέμ Σανγκάνι και ο αμυντικός χαφ Γκεβάρα, ενώ επιστρέφει ο μέσος Ιγιαραμέντι. Απουσιάζουν οι μεσοεπιθετικοί Ιμπάνιεθ, Μπάρχα, Γκαρθία και ο Αβίλα. Επιστρέφουν ο τερματοφύλακας Ερέρα και ο μπακ Μονκαγιόλα.

Δείτε ακόμη

Ο “τίμιος γίγαντας” και η αφετηρία της μπασκετικής απογείωσης!
Φερέιρα: «Μας έλειψε το γκολ»
Δώνης: «Κάναμε πολλά λάθη»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις