Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Ικανοποιημένος ο Φερέιρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Ικανοποιημένος ο Φερέιρα

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του κόντρα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Αμπέλ Φερέιρα.

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του κόντρα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Σημείωσε ότι ήταν μια γεμάτη εμφάνιση από την οποία έλειψε μόνο το γκολ. Επίσης, κρατάει την εξαιρετική αμυντική λειτουργία, που δεν επέτρεψε στους πράσινους να απειλήσουν, παρά μόνο από στατικές φάσεις. «Από την στιγμή που ερχόμαστε μετά από διακοπή, είναι λογικό να μην περιμένει ο κόσμος κανονικό ρυθμό στα παιχνίδια. Πράγματι στο προηγούμενο ματς η ομάδα δεν έπαιξε καλά και οργανωμένα, αλλά νομίζω και στο ματς με τον Ολυμπιακό, στο 2ο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας άλλαξε προς το καλύτερο», τόνισε αρχικά ο Φερέιρα.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σημείωσε: «Σήμερα συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και ακόμα καλύτερα, είχαμε μια γεμάτη εμφάνιση, μας έλειψε το γκολ, ωστόσο το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Με βάση τις ευκαιρίες το αποτέλεσμα είναι άδικο, ο αντίπαλος δημιούργησε καταστάσεις κινδύνου μόνο από στατικές φάσεις. Θεωρώ με βάση αυτά που έδειξαν οι ομάδες, οι παίκτες μου άξιζαν τη νίκη. Αυτό που κρατάμε είναι η σταθερότητα της ομάδας που δεν επέτρεψε τον αντίπαλο να φτάσει με αξιώσεις στην άμυνα μας παρά μόνο από στατικές φάσεις. Επίσης, στο επιθετικό κομμάτι, είχαμε γεμάτη και μεστή εμφάνιση και ποικιλία στις επιθέσεις μας. Το μοναδικό που έπρεπε να αλλάξουμε, είναι να βάλουμε τα γκολ που χρειαζόμαστε. Είδαμε μια ομάδα που έδειξε από την αρχή μέχρι το τέλος ότι ήρθε εδώ για να κερδίσει».

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: «Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες»

Ερωτηθείς για τις πολλές απουσίες που έχει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, ο Φερέιρα σχολίασε: «Η αλήθεια είναι, πως είναι η πρώτη σεζόν που νιώθω ότι υπάρχουν τόσα εμπόδια μέσα στη σεζόν, από τραυματισμούς, από χαμένους βαθμούς τους οποίους θα μπορούσαμε να είχαμε κατακτήσει. Παρόλα αυτά έχουμε μία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να βοηθήσουν ακόμα και αν έχουν να παίξουν καιρό. Είναι ωραίο να βλέπεις τους παίκτες σου να έχουν θέληση και προσωπικότητα μέσα στο παιχνίδι. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι για τη συνέχεια».

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Ελ Καντουρί: «Κάναμε καλό παιχνίδι»

Από την πλευρά του ο Ελ Καντουρί δήλωσε μετά το ματς: «Είναι αλήθεια ότι σήμερα κάναμε καλό παιχνίδι και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις και να πετύχουμε κάποιο γκολ. Κρατάμε ότι παίξαμε καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι, κρατάμε αυτό το κομμάτι και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν το πρώτο μετά από ένα διάστημα τριών μηνών, δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε, οπότε σήμερα ήμασταν διαφορετικοί και καταφέραμε να βγάλουμε την ποιότητα που θέλουμε να κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Θέλαμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά θέλουμε να κρατήσουμε την δεύτερη θέση. Αυτός είναι ο στόχος μας και πρέπει να κρατήσουμε την δεύτερη θέση για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Δείτε ακόμη

Δώνης: «Κάναμε πολλά λάθη»
Τον κράτησε όρθιο ο Διούδης, ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-0
Εκδρομή στις Βαλεαρίδες 0-4 τη Μαγιόρκα η Μπαρτσελόνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις