Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα-προαναγγελία: Για την παραμονή Μάιντς-Άουγκσμπουργκ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα-προαναγγελία: Για την παραμονή Μάιντς-Άουγκσμπουργκ

Μπουντεσλίγκα-προαναγγελία: Πολύ σπουδαίας σημασίας για την παραμονή στην κατηγορία είναι το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία σήμερα στην Μπουντεσλίγκα.

Μπουντεσλίγκα-προαναγγελία: Πολύ σπουδαίας σημασίας για την παραμονή στην κατηγορία είναι το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία σήμερα στην Μπουντεσλίγκα. Η Μάιντς θα υποδεχτεί την Άουγκσμπουργκ με τη νίκη να δίνει… εξάποντο σωτηρίας, αφού όποια την πάρει θα έχει πλεονέκτημα. Και οι δύο απέχουν λίγο από τη ζώνη του υποβιβασμού και μια ισοπαλία θα μπορούσε να αποβεί… καταστροφική. Στο άλλο ματς της ημέρας η Σάλκε θα υποδεχτεί τη Λεβερκούζεν, σε μια αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες «καίγονται» για τη νίκη. Η μεν Σάλκε για να ελπίζει για Ευρώπη, η δε Λεβερκούζεν για να επιστρέψει στις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μάιντς κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες με 2-0 επί της Φρανκφούρτης στο γειτονικό ντέρμπι. Αποτέλεσμα που την έβγαλε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, αυτό δεν αρκεί αφού είναι μόλις τρεις πόντους πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη. Απ’ την άλλη η Άουγκσπουργκ μετράει μία νίκη στα 8 τελευταία ματς της. Έχει βελτίωση με πέντε πόντους στα πέντε τελευταία παιχνίδια, όμως ακόμη κινδυνεύει αφού είναι μόλις στο +4 από τον υποβιβασμό. Για τους γηπεδούχους θα λείψει ο τερματοφύλακας Τσέντνερ, ενώ επιστρέφει ο μπακ Μπακού. Από τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν οι χαφ Γένσεν, Μόραβεκ και ο εξτρέμ Χαν. Επιστρέφει ο αρχηγός Μπάιερ και ο μπακ Ιάγκο.

Μπουντεσλίγκα-προαναγγελία: Η Βεστφαλία κρίνει Ευρώπη

Είναι ένα από τα ντέρμπι της Βεστφαλίας, το οποίο και θα κρίνει την Ευρώπη. Για τη Σάλκε δεδομένα, αφού οι μπλε παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για ένα εισιτήριο. Μόνο με νίκη θα διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν. Από την άλλη η Λεβερκούζεν πάρει «τρένο» εκτός με 6 νίκες στα 8 τελευταία και μόλις μία ήττα. Οι κόκκινοι με τρίποντο θα μπουν ξανά στις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. «Νοσοκομείο» η Σάλκε θα λείψουν οι στόπερ Σανέ, Νάστασιτς, Τοντιμπό, οι χαφ Αρίτ, Σερντάρ, Μασκαρέλ, Σταμπουλί και ο φορ Μπουργκστάλερ. Για τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν ο εξτρέμ Μπελαραμπί, ο μπακ Μπέντερ και ο μέσος Παλάσιος.

Δείτε ακόμη

Φουντώνουν οι μάχες σε όλα τα μέτωπα
Ο “τίμιος γίγαντας” και η αφετηρία της μπασκετικής απογείωσης!
Φερέιρα: «Μας έλειψε το γκολ»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις