Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

11

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Βέρντερ παραμονής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Βέρντερ παραμονής!

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Επιβλητικό 1-5 στην Πάντερμπορν - Η Βόλφσμπουργκ έχασε μεγάλη ευκαιρία να σφραγίσει την Ευρώπη - Μίλησε ο Χάλαντ για την Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκααγωνιστικό: Πέταξε την ευκαιρία να ξεφύγει από τους διώκτες της στη μάχη εξάδας η Βόλφσμπουργκ που παραχώρησε άβολη ισοπαλία 2-2 στη Φράιμπουργκ, αν και είχε προηγηθεί μόλις στο 26 με 2-0! Η αμυντική της δυσλειτουργία της κόστισε και το 2-2 την άφησε με την πίκρα ότι θα μπορούσε να έχει καπαρώσει ουσιαστικά από σήμερα το ευρωπαϊκό εισιτήριο! Η δε Φράιμπουργκ με αυτό τον βαθμό κρατήθηκε στη μάχη της 7ης θέσης και της Ευρώπης. Οπως εξελίχθηκε το ματς, δε, ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να πάρει!

Η Ντόρτμουντ έπρεπε να ρίξει στη μάχη τον Χάλαντ για να κερδίσει την Φορτούνα 0-1 και την μπλέξει ακόμα περισσότερο σε μάχη σωτηρίας. Μία μάχη την οποία δίνει πια από άλλη θέση η Βέρντερ, η οποια έκανε τεράστια σημασίας νίκη 1-5 στην Πάντερμπορν που είναι πια καταδικασμένη. Μεγάλη νίκη πέτυχε και η Ουνιόν, εύκολα 1-2 την Κολωνία (ευκολότερα από οτι “λέει” το οριακό σκορ) και της λείπει μια νίκη για να σωθεί οριστικά! Η δε Χέρτα, έχασε 1-4 από την Αϊντραχτ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Τρία γκολ, οριακή νίκη

Η Μπάγερν με τρία δικά της γκολ πέρασε δύσκολα το εμπόδιο του κακού της δαίμονα Γκλάντμπαχ. Κέρδισε 2-1, με τον Γκορέτσκα να σώζει τα προσχήματα, αφού στο 37΄ο… Βαυαρός Παβάρντ είχε ισοφαρίσει με αυτογκόλ για λογαριασμο της Γκλάνταμπαχ. Πλέον αν κερδίσει και την Τρίτη την Βέρντερ η Μπάγερν παίρνει τον τίτλο και μαθηματικά!

Δείτε ακόμη:

Ο Βόλος στον… αφρό, 1-0 την Ξάνθη!
Εκτός καλενταριού ακόμα τρία γκραν πρι στη Formula 1!
“Θέλουμε τον Παναθηναϊκό, όχι τις συκοφαντίες Γιαννακόπουλου”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις