Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία – αγωνιστικό: Της δίνει φτερά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – αγωνιστικό: Της δίνει φτερά!

Γερμανία - αγωνιστικό: Αγκαλιάζει το Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα του Νάγκελσμαν - Χάνει την Ευρώπη η Χόφενχαϊμ που φωνάζει δίκαια για ένα πέναλτι

Γερμανίααγωνιστικό: Περίπατο διπλό πέτυχε η Λειψία στην έδρα της Χόφενχαϊμ που συνταράχθηκε από αλλαγές την περασμένη εβδομάδα. Οι κοντρες, η γκρίνια, η κόντρα παικτών και οπαδών με την παλιά τεχνική ηγεσία και η αδυναμία να αλλάξουν σε μόνιμη βάση τα πρόσωπα τόσο γρήγορα έφεραν το απόλυτο αποσυντονισμό. Ηρθε και το κάκιστο διαιτητικό κουαρτέτο να “πνίξει” καθαρό πέναλτι που δεν καταλόγισε ούτε το VAR και το γλυκό… έδεσε! Η Λειψία το εκμεταλλεύτηκε και πέρασε άνετα με διπλό Τσάμπιονς Λιγκ από την ΠρεΖέρο Αρένα.

Με τον Ντάνιελ Ολμο σε τρελά κέφια η Λειψία πήρε κεφάλι στο σκορ νωρίς. Μάλιστα δεν προηγήθηκε απλά, αλλά καθάρισε ουσιαστικά από τα πρώτα 11 λεπτά! Ο Ολμο στο 9’ και το 11’ σκόραρε δις και στη συνέχεια ο Νάγκελσμαν και οι παίκτες του κλήθηκαν να κάνουν συντήρηση ενός προβαδίσματος ασφάλειας. Το πέτυχαν και έφτασαν με ασφάλεια στο τελικό 0-2, την 3η νίκη στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της.

Γερμανία – αγωνιστικό: Χάνεται η Ευρώπη

Πλέον η Λειψία αποσπάστηκε στο +6 από την 5η θέση. Μείωσε τον πόντο από την Ντόρτμουντ, έγινε ξανά το αφεντικό στη μάχη για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κυνηγάει, δε, με αξιώσεις και το καλό εισιτήριο, αυτό της 2ης θέσης! Η δε Χόφενχαϊμ; Αν κερδίσει σήμερα η Βόλφσμπουργκ μένει στο -5 από την 6άδα και την ευρωπαϊκή έξοδο.

Δείτε ακόμη:

Μπάσκετ drive-in οραματίζονται στην VTB League!
Λίβερπουλ: Υπέγραψε συμβόλαιο ο ανιψιός του Ιαν Ρας
Μία ανάσα από εξωαγωνιστική συνεργασία με Σισέ ο Ερμής!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις