Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – VTB League: Basket-in
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – VTB League: Basket-in

Μπάσκετ - Ρωσία: Είτε κόσμος σε εξέδρα, είτε αυτοκίνητα και γιγαντοοθόνες σε πάρκινγκ σκέφτονται στη Ρωσία για την επανεκκίνηση της VTB League

ΜπάσκετVTB League: Σε μία περιοδο που όλα έχουν έρθει τα πάνω κάτω λόγω κορωναϊού, οι επιτελείς της VTB League πήγαν με προτάσεις στις συσκέψεις  ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Σύμφωνα με την CEO της λίγκας, Ιλόνα Κόρστιν, ο προγραμματισμός της νέας σεζόν έχει ξεκίνησει και αφορά στα πάντα. Στην ατζέντα, το καλεντάρι, την παρουσία του κοινού στα γήπεδα κ.λπ. Η VTB  League άλλωστε μπορεί ν έχει κυρίως ρώσικες ομάδες στη συνθεσή της, όμως είναι διεθνής λίγκα. (έχει και ομάδες από Λευκορωσία, Εσθονία, Πολωνία, Καζακστάν). Και πρέπει να συνθέτει, δεν είναι απλό οτιδήποτε έχει να κάνει με προγραμματισμό!

“Για να βρούμε τις ακριβείς ημερομηνίες και να συντάξουμε καλεντάρι, πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας το πρόγραμμα της FIBA και της Euroleague. Αυτό δεν θα συμβεί πριν τα μέσα Ιουνίου. Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι πως σκοπεύουμε να αρχίσουμε τη σεζόν νωρίτερα, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Στοχεύουμε στα τέλη Σεπτέμβρη” είπε η εντυπωσιακή Ρωσίδα πρώην διεθνής μπασκετμπολίστρια και νυν μεγαλοπαράγοντας της λίγκας. 

Μπάσκετ – VTB League: Γιγαντοοθόνες σε πάρκινγκ!

“Θα μας άρεσε η σεζόν να ξεκινήσει με γεμάτα γήπεδα και κόσμο, αλλά δεν ξέρουμε τι θα συμβεί σε λίγους μήνες” είπε για την παρουσία κόσμου η Κόρστιν και συμπλήρωσε με νόημα: “Παρακολουθούμε την κατάσταση και ακολουθούμε όλες τις οδηγίες προσεκτικά. Για την ασφάλεια των ανθρώπων που θα βρίσκονται στους αγώνες. Υπάρχει μία ιδέα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αν δεν επιτρέπεται η παρουσία του κόσμου, σκεφτόμαστε να τοποθετήσουμε μεγάλες οθόνες στα πάρκινγκ των γηπέδων. Θα καλέσουμε τον κόσμο να έρθει, να μείνει στο αυτοκίνητό του και να δει έτσι τον αγώνα. Μέχρι τις 15 Ιουνίου οι ομάδες πρέπει να στείλουν τις αιτήσεις συμμετοχής για την νέα σεζόν. Ήδη έχουμε λάβει αιτήσεις από τις περισσότερες ομάδες”.

Δείτε ακόμη:

Μάχη Ευρώπης στη Γρανάδα, ντέρμπι και στη Βαλένθια
Τους “σκοτώνουν” τα όνειρα οι ισοπαλίες!
Επιστροφή με ποδόσφαιρο, κύπελλο και Γιουβέντους – Μίλαν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις