Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 4: Πότε ξεκινά;
LIFESTYLE

Survivor 4: Πότε ξεκινά;

Survivor 4: Από χίλια κύματα έχει περάσει το επόμενο Survivor στο ΣΚΑΙ. Πότε θα αρχίσει, με ποια μορφή, σε ποια περίοδο, σε ποιο κανάλι, με ποιον παρουσιαστή;

Survivor 4: Από χίλια κύματα έχει περάσει το επόμενο Survivor στο ΣΚΑΙ. Πότε θα αρχίσει, με ποια μορφή, σε ποια περίοδο, σε ποιο κανάλι, με ποιον παρουσιαστή; Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που έχουμε ακούσει το τελευταίο διάστημα. Εδώ είμαστε να σας απαντήσουμε τα πάντα, ή σχεδόν τα πάντα για το επόμενο ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime επιβεβαιώνεται ότι το 2021 ξεκινά το ριάλιτι που συζητήθηκε πιο πολύ από κάθε άλλο. Τα νεότερα λοιπόν για το επόμενο ριάλιτι επιβίωσης είναι εδώ και θα σας τα πούμε για να κάνετε το πρόγραμμά σας.

Survivor 4: Θα είναι όλοι τους διάσημοι

Το επόμενο Survivor θα είναι με τις συνθήκες που πάνω κάτω γνωρίζαμε. Από την εταιρεία παραγωγής προσπαθούν να είναι ένα All-Star Survivor αλλά δεν είναι απλό αυτό. Σε κάθε περίπτωση μαθαίνουμε πως οι διάσημοι (σε περίπτωση που δεν είναι All-Star) θα είναι πραγματικά διάσημοι. Θα τραβήξουν δηλαδή το ενδιαφέρον του κοινού. Από εκεί και πέρα, όπως τα ξέρουμε. Τον Ιανουάριο του 2021 ξεκινάει το επόμενο Survivor και θα ονομαστεί Survivor 4 ή Survivor All star.

Στο τραπέζι έχουν πέσει και μερικά πιασάρικα ονόματα, όπως Survivor η επιστροφή κλπ. Στο ΣΚΑΪ θα το δούμε, όπως και τα προηγούμενα που έγιναν από την εταιρεία του Ατζούν. Παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης. Δεν είναι σε συζητήσεις, πρόκειται για οριστική συμφωνία. Ο γνωστός παρουσιαστής θα συνεχίσει να παρουσιάζει το ριάλιτι επιβίωσης από τον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε ακόμη

Ο Τζον πήρε την ασυλία – Μάρλεν, Διονύσης και Σταυρής υποψήφιοι για διπλή αποχώρηση στο Master Chef 4
Αν αναζητάς το επόμενο μπικίνι σου ρίξε μια ματιά σε αυτό που φοράει η Δούκισσα Νομικού
Η Βίκυ Καγιά απαντά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις