Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Master Chef 4: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 9/6
LIFESTYLE

Master Chef 4: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 9/6

Master Chef 4: Ο Τζον ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει την ασυλία με την Μάρλεν, τον Διονύση και τον Σταυρή να είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση.

Master Chef 4: Ο Τζον ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει την ασυλία στο χθεσινό επεισόδιο του Master chef 4, με την Μάρλεν, τον Διονύση και τον Σταυρή να είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση, η οποία θα είναι… διπλή.

Στο σημερινό επεισόδιο, οι τρεις υποψήφιοι του Master chef 4   θα μονομαχήσουν με έναν να κερδίζει μία θέση στην εξάδα και δύο να αποχωρούν, αλλά όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, οι κριτές δεν φάνηκαν να είναι ικανοποιημένοι με όσα είδαν.

Master Chef 4: Ποιος θα αποχωρήσει

Στην χθεσινή δοκιμασία οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, μονομάχησαν για την ασυλία, όπου η αποστολή τους ήταν να κάνουν έξι συγκεκριμένες κοπές σε αρνί, όπως τους έδειξε ο F&B του MasterChef, Νίκος Θωμάς. Μάρλεν και Σταυρής είχαν τις δύο χειρότερες προσπάθειες και τέθηκαν αυτόματα προς αποχώρηση, ενώ οι Τζον και Διονύσης, που είχαν τις καλύτερες προσπάθειες, έπρεπε να επιλέξουν από μία κοπή, προκειμένου να φτιάξουν ένα πιάτο. Αυτός που έπεισε τους κριτές για να παραμείνει στο παιχνίδι ήταν τελικά ο Τζον.

Να τονιστεί ότι σύμφωνα με τα spoilers, Μάρλεν και Διονύσης είναι αυτοί που φέρονται να αποχώρησαν από την συγκεκριμένη δοκιμασία.

Δείτε ακόμη

Μάθαμε την ιστορία πίσω από τα τατουάζ του Γιώργου Πρίντεζη
«Πάμε για το 5ο Master Chef» δήλωσε ο Ιωαννίδης
Τι κάνει η Αμανατίδου σήμερα (εκτός από το να τρελαίνει τους followers)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις