Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναιτωλικός – ρατσισμός: Πυρά για Φερνάντεθ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναιτωλικός – ρατσισμός: Πυρά για Φερνάντεθ

Παναιτωλικός - ρατσισμός: Μηνύματα στο τουίτερ που ξεσήκωσαν αντιδράσεις από τον γκολκίπερ Χεσούς Φερνάντεθ - Του χρεώνουν ακροδεξιά αισθήματα στην Ισπανία

Παναιτωλικός ρατσισμός: Τρομερά πράγματα. Ολη η γη διαμαρτύρεται για τη στυγνής δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ και τάσσεται κατά του ρατσισμού. Όμως ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Χεσούς Φερνάντεθ, καυτηρίασε τους συμπατριώτες του που διαδήλωσαν για τη δολοφονία Φλόιντ. Και στο Αγρίνιο αμέσως αντέδρασαν, άφησαν αιχμές για τον Ισπανό πορτιέρο και προανήγγειλαν μέτρα. Το τιτίβισμα του Ισπανού γκολκίπερ στο λογαριασμό του στο τουίτερ έκανε λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά σε σχέση με τους θάνατους από τον κορωναϊό. Τον οποίο θεός οίδε πως συνέδεσε με τον φόνο Φλόιντ! Ακολούθως, δε, ποστάρισε ακόμα ένα μήνυμα και μίλησε για υποκρισία!

“Εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν για τον θάνατο 40.000 ανθρώπων τους κακούς χειρισμούς και τα ψέματα της κυβέρνησης ήταν ανεύθυνοι και σχεδόν δολοφόνοι φασίστες… Αυτοί που διαμαρτύρονται με αυτόν τον τρόπο για τον θάναντο ενός ανθρώπου που πέθανε 7.000 μακριά, είναι υπερασπιστές της ζωής και της ισότητας” έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση ο Φερνάντεθ και στο δεύτερο τιτίβισμα του ίδιου θρεντ πρόσθεσε: “Υποκρισία και άλλα μέτρα, άλλα σταθμά. Αυτή είναι η Ισπανία”! 

“O πρώην Μαδριλένος Χεσούς Φερνάντεθ κριτικάρει τους διαδηλωτές για τη δολοφονία Φλόιντ” λέει η Marca και στο “καπέλο” διευκρινίζει: “Συμπαθών του ακροδεξιού Βοξ τον τελευταίο καιρό ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού”!

Παναιτωλικός – ρατσισμός: “Καμία θέση στην ομάδα”

Στην “Marca” υπήρξε αναφορά στα σχόλια του Φερνάντεθ. Η έγκυρη ισπανική εφημερίδα στάθηκε στο γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες ο Φερνάντεθ δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του για το ακροδεξιό πολιτικό μόρφωμα Vox. Η αντίδραση του Παναιτωλικού, πάντως, ήταν άμεση. Από την αγρινιώτικη ΠΑΕ λένε πως: “Ο Παναιτωλικός έχει ιστορία 94 ετών με ξεκάθαρες θέσεις και αρχές, τις οποίες δεν διαπραγματεύεται. Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν έχουν καμία θέση στην ομάδα μας και δεν χωρούν εκπτώσεις”.

Δείτε ακόμη:

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Αϊτόρ
Το μυαλό στην Μπαρτσελόνα έχει ο Νεϊμάρ
Βαλμπουενά: Το ίδιο πνεύμα και στα επόμενα παιχνίδια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις