Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κλόντια Σίφερ σήμερα: Πώς δημιουργήθηκε η ιστορική φωτογραφία με τη μηχανή
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κλόντια Σίφερ σήμερα: Πώς δημιουργήθηκε η ιστορική φωτογραφία με τη μηχανή

Κλόντια Σίφερ σήμερα: "Εκείνη την ημέρα με πήγε ο φίλος μου με τη μηχανή στο σετ, όταν μας είδε ο σκηνοθέτης... ".

Κλόντια Σίφερ σήμερα: Η Κλόντια Σίφερ είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο. Η Γερμανίδα μοντέλο, ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα παγκοσμίως, ταυτίστηκε με την Μπριζίτ Μπαρντό και έχει φωτογραφηθεί για πάνω από 1.000 εξώφυλλα περιοδικών. Πριν από λίγες μέρες έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, εξηγώντας πώς δημιουργήθηκε μια από τις πιο διάσημες φωτογραφίες της. Αυτή όπου η ίδια βρίσκεται στο πίσω μέρος μιας μηχανής. Όπως εξήγησε, η μηχανή δεν ήταν στα σχέδια του φωτογράφου απλά έτυχε εκείνη την ημέρα να την πάει ο φίλος της με τη μηχανή στη δουλειά.

Ο φωτογράφος τους πλησίασε για να τους χαιρετήσει και είπε stop, έτσι θα γίνει η φωτογράφηση.

“Όαση”: Κλόντια Σίφερ και Σιλβέστερ Σταλόνε σε γυμνή φωτογράφιση το 1995

Λέει η ίδια στο ποστ που ανέβασε:

Αρχείο Οκτωβρίου 1989: Εκείνη την ημέρα έφτασα στο σετ πάνω στη μηχανή του αγοριού μου. Ο Herb μας πλησίασε για να μας χαιρετήσει. Και τότε είπε: Στοπ. Να την ντύσουμε και να δημιουργήσουμε ξανά αυτή τη στιγμή”…

Μιλώντας παλαιότερα στο Vanity Fair η 50χρονη πλέον Σίφερ, αποκάλυψε ότι κανείς δεν πίστευε ποτέ ότι θα κάνει καριέρα, επειδή ήταν πολύ ντροπαλή. «Στην επαγγελματική μου ζωή προσπαθούσα να είμαι ο σούπερμαν, ενώ στην πραγματικότητα ήμουν ο Κλαρκ Κεντ» τόνισε. Ήταν μια 17χρονη εσωστρεφής κόρη δικηγόρου όταν την ανακάλυψαν σε μια ντισκοτέκ του Ντίσελντορφ. Την πρώτη περίοδο της καριέρας της δεν μιλούσε καν στις φωτογραφήσεις.

«Όταν είπα στους φίλους μου ότι θα μετακόμιζα στο Παρίσι για γίνω μοντέλο γέλασαν και μου είπαν: «Αυτό είναι αστείο, δεν πρόκειται ποτέ να επιβιώσεις» επειδή ήμουν τόσο ντροπαλή. Αλλά συνειδητοποίησα ότι όταν φορούσα το μακιγιάζ μου, μεταμορφωνόμουν και δεν ήμουν πια η ντροπαλή Κλόντια από μια μικρή πόλη. Ξαφνικά πίστευα ότι μπορούσα να κάνω εξωφρενικά πράγματα». Η Κλόντια είναι παντρεμένη από το 2002 με τον σκηνοθέτη Μάθιου Βον και έχουν τρία παιδιά, τον 19χρονο Γκασπάρ, την 16χρονη Κλιμεντίν και την 10χρονη Κοζίμα.

View this post on Instagram

Dotty about Couture… #hautecouture #fbf

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

https://www.instagram.com/p/B8b81ePAGqt/

View this post on Instagram

Pastel palette… #ootd

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

View this post on Instagram

Bye bye ☀️

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις