Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΟΦΗ – Σίμος: “Καλύτεροι στα επόμενα”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΦΗ – Σίμος: “Καλύτεροι στα επόμενα”

ΟΦΗ - Σίμος: Δεν ήταν απογοητευμένος, δήλωσε ευχαριστημένος από την ομάδα του παρά την ήττα 3-1 από τον Αρη και φάνηκε βέβαιος για καλύτερη συνέχεια

ΟΦΗΣίμος: Δεν ήταν απογοητευμένος ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος. Δήλωσε ευχαριστημέμνος σε γενικές γραμμές από την ομάδα του παρά την ήττα 3-1. Είπε ότι έγινε ένα καλό ματς και σημείωσε πως στα επόμενα παιχνίδια ο ΟΦΗ του θα παρουσιαστεί πιο έτοιμος. “Καταρχήν νομίζω ότι έγινε ένας καλός αγώνας. Η ομάδα μας είχε πολλά καλά διαστήματα αλλά δεν ήμασταν ουσιαστικοί και δεν ήμασταν και συγκεντρωμένοι στις φάσεις που δεχτήκαμε τα γκολ. Εμείς κρατάμε τα καλά διαστήματα που είχαμε και κοιτάμε να διορθώσουμε αυτά στα οποία δεν ήμασταν καλοί. Ήταν πρώτο παιχνίδι έχουμε άλλα εννιά” σημείωσε ο Σίμος.

Οσον αφορά στην επιλογή του να αφήσει στον πάγκο τον Φιγκεϊρέδο και τους τραυματισμούς: “Είναι δέκα αγώνες μετά από μεγάλη απραξία, πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση. Έχουμε ένα ρόστερ που όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Θα δούμε αρκετές τέτοιες εκπλήξεις σε αυτά τα παιχνίδια. Δυστυχώς είχαμε το απρόοπτο με τον Τσιλιανίδη. Θα βρούμε λύσεις. Θέλουμε φυσικά να έχουμε όλους τους παίκτες μας και να είναι υγιείς. Όταν συμβαίνει το οτιδήποτε έχουμε ένα ρόστερ που ο καθένας μπορεί να αντικατασταθεί».

ΟΦΗ – Σίμος: “Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί”

Οσον αφορά στην έλλειψη άγχους τώρα που ο στόχος των play off είναι πραγματικότητα ο Σίμος τόνισε: “Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως όλη τη χρονιά. Να έχουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε αλλά ουσιαστικά. Είμαι αισιόδοξος ξέρω την ομάδα και τους παίκτες, νομίζω θα είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Σίγουρα αν δεν υπήρχε η διακοπή το τέμπο θα ήταν καλύτερο. Νομίζω όμως για πρώτο παιχνίδι ήταν ένα καλός αγώνας, νομίζω όποιος το παρακολούθησε δεν είδε κάτι βαρετό”.

Δείτε ακόμη:

Τρίποντο ελπίδας για τους κυανέρυθρους, 1-0 το Βόλο!
Είχε όπλο με… ακτίνες Γκάμα ο Αρης, 3-1 τον ΟΦΗ
Σαββίδης: “Με την κάλυψη του -7 είστε πρωταθλητές”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις