Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πανιώνιος – Βόλος 1-0: Όρθιος για την παραμονή!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανιώνιος – Βόλος 1-0: Όρθιος για την παραμονή!

Πανιώνιος - Βόλος 1-0: Καλύτερος ο Πανιώνιος δίκαια επιβλήθηκε του Βόλου με το τέρμα του Τσιλούλη από τη μαγική ασίστ του Εμμανουηλίδη!

ΠανιώνιοςΒόλος 1-0: Δεν ήταν ένα ματς που θα το θυμούνται όλοι για το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες. Ωστόσο, αν όλα κυλήσουν καλά για τον Πανιώνιο στη συνέχεια, θα μείνει αξέχαστο στους φίλους των κυανέρυθρων αφού ήταν η απαρχή για την εξασφάλιση της παραμονής! Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε 1-0 του Βόλου εντός έδρας, στην πρεμιέρα των play out και παράμεινε έτσι «ολοζώντανη» στη μάχη της σωτηρίας.

Η πρώτη αναμέτρηση μετά το lockdown λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού τα είχε όλα εκτός από θέαμα. Πολύ καλό ρυθμό, πάθος και θέληση από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που έδειξαν μέσα στις τέσσερις γραμμές ότι τους είχε λείψει το ποδόσφαιρο, τραυματισμό λόγω της αποχής και ένα γκολ. Ένα γκολ όμως που μπορεί να αποδειχτεί «χρυσό» στο τέλος της… παρτίδας των play out για τον Πανιώνιο.

Πανιώνιος – Βόλος 1-0: Μοιρασμένο το Α’ μέρος

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με τον Βόλο να μπαίνει πολύ δυνατά. Μάλιστα, λίγο έλειψε να γίνει η… ζημιά στο 9’, αλλά ο Κότνικ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Ζοάο στο δεύτερο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πατούν καλύτερα μέχρι το… τάιμ άουτ. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι παίκτες του Πανιωνίου κατάφεραν να ισορροπήσουν και το υπόλοιπο του πρώτου μέρους κύλησε χωρίς να καταγραφεί κάτι το σπουδαίο. Με εξαίρεση τον τραυματισμό του Αραμπούλι στο 40’, αφού ο Γεωργιανός υπέστη θλάση και αντικαταστάθηκε από τον Λυμπεράκη.

Πανιώνιος – Βόλος 1-0: Διαβασμένοι οι κυανέρυθροι στην επανάληψη

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Βόλος πάλι βγήκε ψηλά να πιέσει. Ο Πανιώνιος είχε πάρει το… μάθημά του, έκλεισε καλά όλους τους χώρους και προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα. Στο 56’ θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Εμμανουηλίδης έκανε εκπληκτική κούρσα, αλλά δεν πάσαρε στον αμαρκάριστο Παπανικολάου.

Ένα λεπτό αργότερα ο Εμμανουηλίδης πήρε τη σωστή απόφαση. Μετά από μακρινή μπαλιά του Λυμπεράκη, οι κυανέρυθροι βγήκαν στην αντεπίθεση δύο εναντίον δύο. Ο Εμμανουηλίδης κοντρόλαρε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή στα δεξιά είδε την κίνηση του Τσιλούλη και την κατάλληλη στιγμή του… σέρβιρε έτοιμο γκολ, με τον δεύτερο να πλασάρει σωστά προ κενής εστίας. Κάπου εκεί οι… αποστάσεις λόγω κορωνοϊού ξεχάστηκαν με τους παίκτες του Πανιωνίου να πανηγυρίζουν το γκολ ένα «κουβάρι».

Το ίδιο μοτίβο και στη συνέχεια, με τον Βόλο να πιέζει και τον Πανιώνιο να χάνει άλλες δύο καλές στιγμές για να «καθαρίσει» το ματς, με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Στο 85’ ο Σαραμαντάς σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Γκαραβέλης μπλόκαρε και στο 89’ ο ίδιος έκλεψε την μπάλα και βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα του Βόλου, αλλά πλάσαρε άστοχα!

Το φύλλο αγώνα

ΓΚΟΛ: Τσιλούλης 57′

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Στέφανος Κουμπαράκης, Παντελής Σπυρόπουλος, Χρήστος Τζιώτζιος. 4ος Διαιτητής: Γεώργιος Τάσσης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λ. Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Οικονομίδης (71’ Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης (86’ Παπαγεωργίου), Αραμπούλι (41’ Λυμπεράκης), Τσιλούλης.

ΒΟΛΟΣ (Στ. Ξηροφώτος): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Οικονόμου, Φεράρι, Λύρατζης (64’ Τσαούσης), Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (84’ Κάσες), Τόρες, Μουνίθ, Μάντζης.

Διαβάστε ακόμη:

Πέντε αλλαγές και τάιμ άουτ στα ματς!
Σαββίδης: “Με την κάλυψη του -7 είστε πρωταθλητές”
“Ήταν ένα όνειρο να είμαι με το τριφύλλι στο στήθος”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις