Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία – αγωνιστικό: Μισή καταδίκη!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – αγωνιστικό: Μισή καταδίκη!

Γερμανία - αγωνιστικό: Πρώτος βαθμός μετά την επανεκκίνηση για τη Σάλκε 1-1 με την Ουνιόν στο Βερολίνο - Ισοπαλια 1-1 και στο Αουγκσμπουργκ-Κολωνία

Γερμανία – αγωνιστικό: Νέα ήττα σοκ, σχεδόν καταδικαστική πια, γνώρισε η Βέρντερ 0-1 από την Βόλφσμπουργκ. Ετσι η ομάδα της Βρέμης έμεινε στη 17η θέση του απευθείας υποβιβασμού και το -3 από τη Φορτούνα που είναι στη θέση του μπαράζ σωτηρίας. Η Βόλφσμπουργκ επέστρεψε στην εξάδα και παραμένει αφεντικό στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο! Η Βέρντερ είχε άκαρπη υπεροχή και όλα κρίθηκαν στο 82’ με τέρμα του Βέγκχορστ.

Η Σάλκε έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί και πήρε βαθμό-ανάσα 1-1 με την Ουνιόν στο Βερολίνο. Μάλιστα είχε βρεθεί να χάνει με το τέρμα του Αντριχ (11’), αλλά πριν την ανάπαυλα ο Κένι με κεραυνό από 30 μέτρα ισοφάρισε για τους “βασιλικούς μπλε”. Στην επανάληψη το ματς ήταν μετριότατο, δεν άλλαξε κάτι.

Στο Αουγκσμπουργκ-Κολωνία, τέλος, οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στην ισοπαλία, θετική έκβαση μετά τα αποτελέσματα που είχαν διαμορφωθεί το διήμερο. Στο 85’ ο Μοδέστε το προβάδισμα για τα “κριάρια” που ισοφαρίστηκαν στην πρώτη καλή φάση που έκανε ακολούθως η Αουγκσμπουργκ. Το 1-1 του Μαξ στο 88’ ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί πως η γηπεδούχος είχε χάσει και πέναλτι στο 27’ με τον Νίντερλεχνερ.

Β’ κατηγορία: Γκέλα της Στουργκάρδης

Στη Β’ κατηγορία η Στουτγκάρδη σκόνταψε 0-0 με την Οσναμπρικ και έδωσε δικαιώματα στους διώκτες της! Το Αμβούργο ειδικότερα, που απέχει μόλις μια νίκη πια από το επαναπλασάρισμα στην 2η θέση της απευθείας ανόδου! Το Ανόβερο συνέχισε με νίκη 2-1 την Χαιντενχαϊμ, η οποία έχασε μεγάλο μέρος των ελπίδων της για πλασάρισμα στην τριάδα. Την ίδια ώρα η Αουε σώθηκε ουσιαστικά από τώρα με το 1-0 επί της Καρλσρούης που έμεινε στους 30 και κινδυνεύει άμεσα όχι μόνο με συμμετοχή στα μπαράζ παραμονής, αλλά και με απευθείας υποβιβασμό!

Η 30ή αγωνιστική της Τσβάιτελιγκα κλείνει σήμερα με το παιχνίδι του Αμβούργο, όπου η τοπική ομάδα με νίκη πιάνει τη δεύτερη θέση και φιλοξενεί το μάλλον αδιάφορο βαθμολογικά Κίελο!

Δείτε ακόμη:

Βόκολος: Δύσκολη η κατάσταση, εύχομαι να τα καταφέρουμε
Τσιλιανίδης: Εχω εισπράξει αγάπη στον ΟΦΗ
Σόουζα: Ξέρουμε τι σημαίνει το κύπελλο για τον κόσμο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις