Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Amazon: Δώρισε 10 εκατ. δολάρια
ΚΟΣΜΟΣ

Amazon: Δώρισε 10 εκατ. δολάρια

Amazon: Ο CEO ξεκαθαρίζει ότι υποστηρίζει το κίνημα Black Lives Matter και εξηγεί τους λόγους

Amazon: «Υποστηρίζω αυτό το κίνημα που βλέπουμε να εξελίσσεται γύρω μας και η στάση μου δεν θα αλλάξει» απάντησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon, Τζεφ Μπέζος σε οργισμένο πελάτη της Amazon.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Μπέζος δημοσίευσε ένα screenshot από το email ενός πελάτη. Χαρακτήριζε «ενοχλητικό» και «προσβλητικό» το γεγονός ότι η Amazon δημοσίευσε ένα μήνυμα αλληλεγγύης για το κίνημα Black Lives Matter. ( Οι ζωές των μαύρων έχουν αξία).

Amazon: Ο πελάτης, έγραψε ότι «Όλων οι ζωές έχουν αξία!».

«Πρέπει να διαφωνήσω μαζί σου», απάντησε ο Μπέζος. «Το «Black Lives Matter» δεν σημαίνει ότι άλλες ζωές δεν έχουν αξία. Το Black Lives Matter αναφέρεται στον ρατσισμό και τον δυσανάλογο κίνδυνο με τον οποίο έρχονται αντιμέπωτοι οι μαύροι άνθρωποι στο σύστημα επιβολής του νόμου και δικαιοσύνης». Σε αντίθεση με τους μαύρους γονείς, συνέχισε ο Μπέζος. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχεί ότι ο γιος του «μπορεί δολοφονηθεί ενώ έχει συλληφθεί και πρόσθεσε ότι υποστηρίζει τις πρόσφατες διαμαρτυρίες κατά της αστυνομικής βίας.

Και για να ξεκαθαρίσει απολύτως τα πράγματα ο CEO της Amazon κατέληξε «Θέλω να ξέρετε ότι υποστηρίζω αυτό το κίνημα που βλέπουμε να εξελίσσεται γύρω μας και η στάση μου δεν θα αλλάξει». Την Τετάρτη, η Amazon ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει 10 εκατ. δολάρια σε οργανώσεις κοινωνικής δικαιοσύνης. Η εταιρεία σε ανάρτησή της στο Twitter δήλωσε ότι η «άδικη και βάναυση μεταχείριση των μαύρων ανθρώπων» πρέπει να σταματήσει.

Δείτε ακόμη

57 παραιτήσεις στο Μπάφαλο -Επειδή έθεσαν σε διαθεσιμότητα τους αστυνομικούς που έσπρωξαν τον 75χρονο
Ολοσέλιδη διαφήμιση για τη δολοφονία Φλόιντ έβαλε ο Jay – Ζ σε εφημερίδες των Η.Π.Α
Χαροπαλεύει ο Ελληνοαμερικανός αστυνομικός του Λας Βέγκας που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις