Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δολοφονία Φλόιντ: Η διαφήμιση του Jay – Ζ
ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονία Φλόιντ: Η διαφήμιση του Jay – Ζ

Δολοφονία Φλόιντ: Η ακτιβιστική ομάδα Team Rock του Jay – Ζ δημοσίευσε ολοσέλιδη διαφήμιση αφιερωμένη στον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, σε πολλές μεγάλες εφημερίδες στις ΗΠΑ.

Δολοφονία Φλόιντ: Η ακτιβιστική ομάδα Team Rock του Jay – Ζ, συνεργαζόμενη με τις οικογένειες παιδιών που χάθηκαν από αστυνομική βία, αλλά και με άλλους ακτιβιστές και δικηγόρους, δημοσίευσε μια ολοσέλιδη διαφήμιση αφιερωμένη στον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ σε πολλές μεγάλες εφημερίδες σε ολόκληρη την χώρα. Η Team Roc ανήρτησε επίσης τη διαφήμιση στην επίσημη σελίδα της στο Instagram, η οποία είχε την λεζάντα «στην μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ» και περιλαμβάνει ένα έντονο απόσπασμα από την ομιλία που έδωσε ο Δρ. Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στην Σέλμα της Αλαμπάμα το 1965.

Η διαφήμιση περιλαμβάνει επίσης την υπογραφή του 50χρονου ράπερ, αλλά και τις υπογραφές διαφόρων δικηγόρων υπεράσπισης, συναδέλφων ακτιβιστών και των γονέων του Botham Jean, του DJ Henry και του Antwon Rose II, τριών μαύρων αντρών που έχασαν την ζωή τους από αστυνομική βία. Η διαφήμιση προβλήθηκε την Τρίτη σε μεγάλες εφημερίδες της χώρας, όπως στους New York Times, στην Chicago Tribune, στην Philadelphia Enquirer, στην Denver Post, στους Los Angeles Times, στην Atlanta Journal Constitution και σε πολλές άλλες εφημερίδες, ενώ σύμφωνα με το CNN προγραμματίζονταν και άλλες διαφημίσεις για σήμερα.

https://www.instagram.com/p/B9kAWePAfqP/

Δολοφονία Φλόιντ: Η διαφήμιση του Jay – Ζ

«Ένας άντρας πεθαίνει όταν αρνείται να υπερασπιστεί αυτό που είναι σωστό. Ένας άντρας πεθαίνει όταν αρνείται να υπερασπιστεί τη δικαιοσύνη. Ένας άντρας πεθαίνει όταν αρνείται να υποστηρίξει αυτό που είναι αλήθεια», γράφει ένα σημείο της εμψυχωτικής ομιλίας του Κινγκ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Jay – Ζ έχει έντονη ακτιβιστική δράση. Ήταν μέλος μιας ομάδας αστέρων που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύθηκε στην Atlanta Journal-Constitution, ζητώντας δικαιοσύνη για τον Ahmaud Arbery, ενώ δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια για την μάχη κατά του κορονοϊού.

https://www.instagram.com/p/CA5jMiHAvcG/

Δείτε ακόμη

GeorgeFloydChallenge: Ένα φρικτό παιχνίδι γίνεται “μόδα”
Σοκ στις ΗΠΑ – 8χρονο κορίτσι πέθανε από τον ιό
Η Ισπανία ανοίγει τα σύνορο με Γαλλία Πορτογαλία
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις