Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία – αγωνιστικό: Φτωχό αλλά τρίποντο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – αγωνιστικό: Φτωχό αλλά τρίποντο

Γερμανία - αγωνιστικό: Η Ντόρτμουντ υπέταξε με το οριακό 1-0 την Χέρτα και αποσπάστηκε στο +4 από την Λειψία - Ανάσα και ελπίδα σωτηρίας στη Β΄ κατηγορία η Δρέσδη

Γερμανία – αγωνιστικό: Με το φτωχό, αλλά αρκετό για του τρεις βαθμούς 1-0 επιβλήθηκε η Ντόρτμουντ της Χέρτα στο παιχνίδι που έκλεισε το αποψινό πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 58’ από τέρμα του Εμρέ Τσαν μετά την ασίστ του Μπραντ. Με τη νίκη αυτή η Ντόρτμουντ αποσπάστηκε και πάλι +4 βαθμούς από την Λειψία. Ετσι, με μόλις τέσσερα ματς να απομένουν για την αυλαία, είναι το απόλυτο φαβορί για τη δεύτερη θέση και το “καλό” εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Χέρτα δεν είχε πολλές φάσεις για να απειλήσει, ίσως και να μην πίστευε στη συνέχιση του σερί σε ένα τόσο δύσκολο γήπεδο. Εχασε και τον Ντίλροσουν από το 30΄ με τραυματισμό και όλα έγιναν ακόμη δυσκολότερα. Μπορεί να μην την πείραξε βέβαια η ήττα τη Χέρτα, να μην απειλείται το στάτους της στην κατηγορία. Ομως κάποια όνειρα Ευρωπης που σιγόκαιγαν μάλλον έσβησαν οριστικά.

Γερμανία – αγωνιστικό: Η Β΄ Γερμανίας

Ισόπαλη 1-1 με τη Νυρεμβέργη αναδείχτηκε η πρωτοπόρος Αρμινια και η διαφορά της από τη δεύτερη Στουτγκάρδη έπεσε στους 6. Δεν απειλείται η απευθείας άνοδος, στο -8 είναι ακόμα η 3η θέση. Τεράστιας αξίας νίκη πέτυχε η Δυναμό Δρέσδης που πέρασε 2-3 από την έδρα της Βίχεν. Πλέον με τα δύο ματς λιγότερα μπορεί να ελπίζει σε σωτηρία, έχοντας ήδη ρίξει στο βούρκο την αποψινή αντίπαλό της! Στο άλλο ματς του αποψινού προγράμματος η Ρέγκενσμπουργκ έκανε πλάκα 3-0 στην Ντάρμσταντ. Ετσι έσωσε τη χρονιά οριστικά πια, πετώντας εκτός μάχης τριάδας την αντίπαλό της που έμεινε πια στο -6 από το Αμβούργο. 

Δείτε ακόμη:

Πέντε αλλαγές και τάιμ άουτ στα ματς!
Σαββίδης: “Με την κάλυψη του -7 είστε πρωταθλητές”
“Ήταν ένα όνειρο να είμαι με το τριφύλλι στο στήθος”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις