Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Κουλιανού μαγιό: Με απίστευτη σιλουέτα στα 53 της
LIFESTYLE

Βίκυ Κουλιανού μαγιό: Με απίστευτη σιλουέτα στα 53 της

Βίκυ Κουλιανού μαγιό: Ο φακός την "τσάκωσε" στη Βουλιαγμένη, να απολαμβάνει το μπάνιο της μαζί με τον καλό της φίλο Γιώργο Βάλαρη.

Βίκυ Κουλιανού μαγιό: Η Βίκυ Κουλιανού αδιαμφισβήτητα διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ και έχει γράψει ιστορία στις πασαρέλες. Στα 53 της, εξακολουθεί να διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της και το επιβεβαιώνει κάθε φορά που ο φωτογραφικός φακός θα την απαθανατίσει σε μία από τις δραστηριότητές της.  Με ύψος 1.85 και άψογες αναλογίες φωτογραφήθηκε για τα μεγαλύτερα περιοδικά, περπάτησε στις πασαρέλες των σημαντικότερων οίκων και έκανε λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό. Οι #nomakeup φωτογραφίες που ανεβάζει πολύ συχνά αποδεικνύουν πόσο όμορφα μπορεί να μεγαλώσει μια γυναίκα. Διατηρεί ακόμη το καλογυμνασμένο σώμα της και το συνειδητοποιούμε κάθε φορά που βλέπουμε εικόνες της με μαγιό.

Αυτή τη φορά, ο φακός την “τσάκωσε” στη Βουλιαγμένη, να απολαμβάνει το μπάνιο της μαζί με τον καλό της φίλο και συνεργάτη Γιώργο Βάλαρη. Η Βίκυ Κουλιανού επέλεξε να φορέσει ένα ολόσωμο χρωματιστό μαγιό που αναδεικνύει το αψεγάδιαστο κορμί της και κυρίως τα… δίμετρα πόδια της. Το πυρών top model που τρέλανε τον αρσενικό πληθυσμό, πόζαρε, έβγαλε σέλφι και απόλαυσε τον ήλιο και τα δροσερά νερά με καλή παρέα.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε ακόμη

Η «καυτή» εμφάνιση της Κόνι Μεταξά στον Αρναούτογλου
Η Καγιά ποζάρει μπροστά από την walking-closet ντουλάπα της
Η συγκινητική εξομολόγηση της Έρρικας Πρεζεράκου: “Έμεινα έγκυος αλλά…”
Ξεχωριστή εμφάνιση Μαρίνας Πατούλη στην Ανθοκομική Κηφισιάς
“Πόλεμος” Σπυροπούλου – Παππά με σκληρά λόγια: Οι κυρίες των πρωινάδικων παίρνουν θέση
«Είμαι πολύ ερωτευμένη» δηλώνει η 22χρονη σύντροφος του Διονύση από το MasterChef
«Είμαι πολύ ερωτευμένη» δηλώνει η 22χρονη σύντροφος του Διονύση από το MasterChef

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις