Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έρρικα Πρεζεράκου – παιδί: Η γνωστή αθλήτρια μίλησε για την αποβολή που είχε (vid)
LIFESTYLE

Έρρικα Πρεζεράκου – παιδί: Η γνωστή αθλήτρια μίλησε για την αποβολή που είχε (vid)

Έρρικα Πρεζεράκου - παιδί: Η Έρρικα Πρεζεράκου, η πρώτη νικήτρια πριν από 10 χρόνια του «DWTS» μίλησε για την αποβολή που είχε πριν από 3 χρόνια και τη σημάδεψε!

Έρρικα Πρεζεράκου – παιδί: Για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπη του Γιώργου Λιάγκα. Η γνωστή αθλήτρια αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της, πριν τρία χρόνια, κατά την οποία έχασε το παιδί που κυοφορούσε. “Είχα μια αποβολή, πρώτη φορά το είπα αυτό. Δεν έχω συνηθίσει να μοιράζομαι με τους ανθρώπους προσωπικά πράγματα. Όταν κάτι έχει ηρεμήσει μέσα μου, είναι και πιο εύκολο να μιλήσεις γι’ αυτό. Αυτό συνέβη πριν τρία χρόνια. Τότε είχα πάρει και το σκυλάκι μου για να μεγαλώσουν μαζί”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

“Έμεινα έγκυος και το έχασα το παιδάκι στους 4 μήνες. Το βίωσα πολύ στενάχωρα. Ήταν η πίεση της καθημερινότητας και της δουλειάς μου που το προκάλεσε όλο αυτό. Είχα ένα απίθανο πρόγραμμα γιατί έκανα πολλά πράγματα μαζί. Δεν με αποθάρρυνε αυτό από το να ξαναπροσπαθήσω μετά, απλά μπήκα και στη διαδικασία να ακούσω και εμένα και λίγο να ηρεμήσω και θα γίνει τη στιγμή που είναι να γίνει”.

Δείτε ακόμη

“27/3/20 κρατάω ένα θετικό τεστ…” – Η συγκινητική ανάρτηση της Ολίβιας Γαβρίλη
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με ρώταγαν γιατί δεν κάνεις παιδί και εγώ μόλις είχα χάσει ένα
Η Δόμνα Μιχαηλίδου φόρεσε ένα κομμάτι «κλειδί» της κάθε γκαρνταρόμπας
“Μαζί σου έζησα, δεν με νοιάζει να πεθάνω” – Ο Πύρρος Δήμας μιλά για τον θάνατο της Αναστασίας
Πολλοί «μνηστήρες» για Μαλέσκου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις