Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δόμνα Μιχαηλίδου: Με shirt dress στη Βουλή
LIFESTYLE

Δόμνα Μιχαηλίδου: Με shirt dress στη Βουλή

Δόμνα Μιχαηλίδου: Η Υφυπουργός Εργασίας μας δείχνει πως το shirt dress είναι κατάλληλο και για την αίθουσα της Ολομέλειας.

Δόμνα Μιχαηλίδου: Πρόσφατα είχαμε σχολιάσει πολύ θετικά το look της Δόμνας Μιχαηλίδου κατά την επίσκεψή της στην Παπαστράτειο παιδική στέγη, όταν επέλεξε ένα midi φόρεμα στις αποχρώσεις του λευκού και του μπλε, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με nude πλατφόρμες και off white ζώνη.

Η αλήθεια είναι πως η Υφυπουργός Εργασίας, αποτελεί το νέο αίμα της Βουλής, είναι μόλις 32 ετών και το στυλ της συμβαδίζει απόλυτα τόσο με την ηλικία όσο και με την ιδιότητά της. Η ίδια έχει βρει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην προσωπικότητα και στη θέση της.

Γράφει η Έλενα Φάκου

Δόμνα Μιχαηλίδου: Η προτίμηση της στα φορέματα

Αγαπάει τα φορέματα και επενδύει πολύ σε αυτά, καθώς την έχουμε δει με μαύρο φόρεμα με V στο στήθος ( ένα κομμάτι που κολακεύει κάθε σωματότυπο ), με φλοράλ αέρινο φουστάνι καθώς και με shirt dress σε θαλασσί απόχρωση, αποδεικνύνοντας έτσι με όλες αυτές τις εμφανίσεις της πως στη γκαρνταρόμπα της διαθέτει τα κομμάτια κλειδιά που θα έπρεπε να έχει κάθε γυναίκα στη συλλογή της. Σε πρόσφατη εμφάνισή της στην αίθουσα της Ολομέλειας επέλεξε ένα θαλασσί φόρεμα τύπου πουκάμισου, το λεγόμενο shirt dress, σε minimal γραμμή το οποίο συνόδευσε με λιτά κοσμήματα.

Σε περίπτωση που δεν έχεις ακόμη αποκτήσει ένα τέτοιο κομμάτι, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος, καθώς φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ: συνδυάζοντάς το με ένα ψηλό πέδιλο μπορεί να φορεθεί άνετα και σε μια νυχτερινή έξοδο. Άλλωστε. το shirt dress, το φόρεμα κλειδί της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Και από κοσμήματα, τι;

Σε κάποιες κοντινές λήψεις που έχουν κάνει οι φωτογράφοι έχουμε δει πως φοράει διακριτικά personalised κολιέ με το όνομά της «Δόμνα» μια τάση στο κόσμημα που έχει κάνει come back από τα 90s ενώ διώχνει την αρνητική ενέργεια με ένα μπλε μάτι.

Δείτε ακόμη

Σπάνιο φωτογραφικό κλικ της Έλενας Ράπτη πριν από 21 χρόνια
Η σπάνια φωτογραφία του Αλεξανδράκη με την Ελβετίδα σύζυγό του
Ο Λάκης Γαβαλάς στα «Μεσάνυχτα» για το διάστημα που πέρασε στη φυλακή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις