Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Throwback picture: Έλενα Ράπτη 21 χρόνια πριν
LIFESTYLE

Throwback picture: Έλενα Ράπτη 21 χρόνια πριν

Throwback picture: Η σπάνια φωτογραφία της Έλενας Ράπτη πριν από 21 χρόνια, την περίοδο που ήταν δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκη

Throwback picture: Το σπάνιο κλικ της Έλενας Ράπτη πριν από 21 χρόνια! Η Έλενα Ράπτη είναι από το 2004 μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και εκλέγεται βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην περιφέρεια Ά Θεσσαλονίκης. Το 1998 όμως και μόλις σε ηλικία 23 ετών η ξανθιά βουλευτής, είχε εκλεχθεί πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης όπου και επανεξελέξη το 2002 και μάλιστα πρώτη σε σταυρούς προτίμησης.

Στη throwback φωτογραφία που βρήκαμε από το 1999, η πολύ όμορφη και εξαιρετικά κομψή βουλευτής ποζάρει στα 24 της χρόνια φορώντας ένα λευκό τοπ και ασορτί σακάκι, έχοντας το ίδιο χρώμα αλλά και στυλ μαλλιών το οποίο έχει μέχρι σήμερα και πραγματικά ο μοιάζει σαν να μην έχει περάσει μέρα από πάνω της.

Γράφει η Έλενα Φάκου

Throwback picture: Η επέτειος γάμου με τον Κίμωνα Μπάλλα, ο οποίος υπήρξε αρχικά σωματοφύλακάς της

Η Έλενα Ράπτη πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα στις 19 Μαΐου έκλεισε 1 χρόνο γάμου με τον σύζυγό της Κίμωνα Μπάλλα, ο οποίος άνηκε αρχικά στην προσωπική φρουρά της πολιτικού. Όμως ήρθαν κοντά, κράτησαν από το 2017 και για 2 χρόνια τη σχέση τους μυστική και τον Μάιο του 2019 εξέπληξαν την κοινή γνώμη με τον ξαφνικό αλλά και μυστικό γάμο τους που τελέστηκε σε ένα γραφικό εκκλησάκι στο κέντρο της συμπρωτεύουσας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, με τη νύφη να φοράει μια νυφική δημιουργία της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη.

Η Αρσακειάδα πολιτικός είναι μια από τις πιο εμφανίσιμες αλλά και πιο καλοντυμένες παρουσίες του Ελληνικού κοινοβουλίου. Προτιμά τα κοστούμια σε λευκό, μαύρο και κόκκινο χρώμα ενώ αγαπά και τα midi φορέματα καθώς και τις φούστες τύπου pencil. Δεν αποχωρίζεται το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και το signature hair style της είναι η χωρίστρα στη μέση, το μεσαίο μήκος και η μακριά φράντζα.

Δείτε ακόμα

Δες τις προλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 3/6
Κουρέματα, χρώματα και χτενίσματα, όλες οι τάσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι 2020
Τα στάδια και η πραγματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, αν θέλεις να τη μειώσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις