Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρίνα Πατούλη: Μοναδική εμφάνιση στην Ανθοκομική
LIFESTYLE

Μαρίνα Πατούλη: Μοναδική εμφάνιση στην Ανθοκομική

Μαρίνα Πατούλη: Έκλεψε για μια ακόμα φορά την παράσταση η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, επιλέγοντας ένα άκρως καλοκαιρινό φόρεμα και high heels πέδιλα.

Μαρίνα Πατούλη: Έκλεψε για μια ακόμα φορά την παράσταση και μαγνήτισε τα βλέμματα η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη. Επιλέγοντας ένα άκρως καλοκαιρινό φόρεμα και high heels πέδιλα, η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στα εγκαίνια τις έκθεσης και τράβηξε πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας. Γνωστή για το μοναδικό της στιλ και την ενδυματολογική της άποψη, που μόνο εκείνη μπορεί να στηρίξει, η κ. Πατούλη στο πλευρό του συζύγου της – όπως πάντα – κατεύφθασε στην μακροβιότερη ανθοκομική έκθεση της Κηφισιάς.

«Στα εγκαίνια τις 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισίας. Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και την ευέλικτη και ασφαλή προσαρμογή στις νέες συνθήκες που επέβαλε ο covid – 19», έγραψε στα social media και ανέβασε φωτογραφίες από τη βραδιά.

Το Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος» πήρε και πάλι ζωή

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Τα εγκαίνια που είχαν αναβληθεί λόγω των συνθηκών για τον κορονοϊό έγιναν τελικά χθες το βράδυ παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, του Μητροπολίτη κ. κ. Κύριλλου των Υπουργών Μάκη Βορίδη, Νίκη Κεραμέως, Κωστή Χατζηδάκη, Γιώργου Κουμουτσάκου, Άδωνι Γεωργιάδη των βουλευτών Θόδωρου Ρουσόπουλου, Γιώργου Κερίδη, Κώστα Ζαχαριάδη, του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, της Αντιπεριφερειάρχου Λουκίας Κεφαλογιάννη και πολλών ακόμη.

Τα εγκαίνια της 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισίας πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης παρουσία πολλών εκπροσώπων του πολιτικού χώρου. Μετά την καραντίνα, το Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος» πήρε και πάλι ζωή και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Τα εγκαίνια που είχαν αναβληθεί λόγω των συνθηκών για τον κορονοϊό έγιναν τελικά χθες το βράδυ παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, του Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλου των Υπουργών Μάκη Βορίδη, Νίκη Κεραμέως, Κωστή Χατζηδάκη, Γιώργου Κουμουτσάκου, Άδωνι Γεωργιάδη των βουλευτών Θόδωρου Ρουσόπουλου, Γιώργου Κερίδη, Κώστα Ζαχαριάδη, του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, της Αντιπεριφερειάρχου Λουκίας Κεφαλογιάννη και πολλών ακόμη.

Δείτε ακόμα

H Zέτα Μακρυπούλια σου δίνει την καλύτερη ιδέα για το φόρεμα που θα βάλεις σε έναν καλοκαιρινό γάμο
“Πόλεμος” Σπυροπούλου – Παππά με σκληρά λόγια: Οι κυρίες των πρωινάδικων παίρνουν θέση
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έριξε το Instagram με την πρώτη φωτογραφία της με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις