Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κυρανάκης – Μπογδάνος: Κοινή έξοδος, μαζί με τις αγαπημένες τους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρανάκης – Μπογδάνος: Κοινή έξοδος, μαζί με τις αγαπημένες τους

Κυρανάκης - Μπογδάνος: Κοινή έξοδο με τις συντρόφους τους πραγματοποίησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Κυρανάκης – Μπογδάνος: Μια καθόλου τυχαία έξοδο έκαναν οι δύο νέοι και πολυσυζητημένοι βουλευτές της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Κώστας Κυρανάκης, με τις συζύγους τους, το περασμένο Σάββατο. Ο κ. Κυρανάκης βέβαια δεν είναι παντρεμένος ακόμη, σκοπεύει όμως να ντυθεί γαμπρός τον Ιούλιο. Τα δύο ζευγάρια ανέβασαν στα social media την κοινή έξοδό τους με τις συντρόφους τους, στην γνωστή ταβέρνα του «Θανάση» για τη γιορτή του Κωνσταντίνου και Ελένης. Ήταν μια ευκαιρία να δείξουν πως κάνουν παρέα παρά τα σενάρια πολλών. Είναι άλλωστε γνωστό πως οι δύο νεαροί “γαλάζιοι” βουλευτές αποτελούν τον κορμό της Πειραιώς που δεν διστάζει να προβάλλει με έντονο τρόπο τα επιχειρήματά του.

Και οι δύο νεαροί βουλευτές στηρίζουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά διατηρούν καλές σχέσεις με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αδωνι Γεωργιάδη και αποτελούν τα πλέον προβεβλημένα στελέχη της γενιάς τους. Τα δύο στελέχη του κόμματος σκοπεύουν να δώσουν ηχηρό «παρών» στις εξελίξεις του επόμενου διαστήματος και συζητούν τα σχέδιά τους και σε κοινές εξόδους, όπως το περασμένο Σάββατο, επ’ αφορμή της κοινής ονομαστικής εορτής των δυο τους και των συντρόφων τους. Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την Ελένη Καρβελά έχουν παντρευτεί ήδη από τον περασμένο Ιούλιο ενώ ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης με την Ελένη Αθερίνου αναμένεται να παντρευτούν άμεσα – σύμφωνα με πληροφορίες συγκεκριμένα τον Ιούλιο.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης -Ελένη Αθερίνου

Δείτε ακόμη

Τατσόπουλος κατά Μπογδάνου: «Σε περιμένει το Δελφινάριο»

Στο Δεύτερο Δημοτικό Καλλιθέας ο Μητσοτάκης – Ευχήθηκε “καλή αρχή” στους μικρούς μαθητές

“Προδότη, αίσχος” – Επίθεση στον Γιώργο Τσίπρα στα Μέγαρα (video)
Χυδαία ανάρτηση για τον γιο του Άδωνι – Κινείται νομικά
Χρυσοχοΐδης: Η Ελλάδα έγινε “σύμβολο της Ευρώπης σε ό,τι αφορά την προστασία των συνόρων”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις