Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δόμνα Μιχαηλίδου: Επίσκεψη στην Παπαστράτειο παιδική στέγη
LIFESTYLE

Δόμνα Μιχαηλίδου: Επίσκεψη στην Παπαστράτειο παιδική στέγη

Δόμνα Μιχαηλίδου: Η υφυπουργός Εργασίας επισκέφθηκε την Παπαστράτειο παιδική στέγη.

Δόμνα Μιχαηλίδου: Από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά της εντυπωσιάζει θετικά σε κάθε της δημόσια εμφάνιση καθώς η στυλιστικές της επιλογές είναι ενδιαφέρουσες και θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει μια αδυναμία στις αέρινες γραμμές φλερτάροντας με το boho chic, όσο αυτό της το επιτρέπει η θέση της και το dress code που αυτή απαιτεί. Σε κάθε περίπτωση είναι μια νέα γυναίκα που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας τις οποίες προσαρμόζει στο δικό της προσωπικό στυλ ενώ ντύνεται σύμφωνα με την ηλικία της –είναι άλλωστε μόνο 32 ετών.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου έχει φορέσει αρκετές φορές κάποια επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ, όπως high brand τσάντες και εμβληματικές μπαλαρίνες του οίκου Chanel, ενώ δε μπορεί να ξεχάσει κανείς πως στο γάμο της καλής φίλης της Αναστασίας Καίσαρη που ήταν και μια από τους πέντε συνολικά κουμπάρους, εμφανίστηκε με ένα ζευγάρι εκπληκτικά σκουλαρίκια τα οποία έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Γράφει η Έλενα Φάκου

Δόμνα Μιχαηλίδου: Το φόρεμα με το φλοράλ μοτίβο και η επίσκεψη στο βρεφονηπιακό σταθμό

Η υφυπουργός Εργασίας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την Παπαστράτειο παιδική στέγη και για την εμφάνισή της επέλεξε ένα midi φόρεμα με floral μοτίβο σε λευκό και μπλε χρώμα. Το look συμπλήρωσε με nude πέδιλα και στη μέση της φόρεσε μια οff white ζώνη. Γιατί να επιλέξω ένα floral φόρεμα; Που μπορεί να φορεθεί: ποια εποχή και σε ποια περίσταση;

Το συγκεκριμένο φόρεμα ενδείκνυται για μια πρωινή αλλά και απογευματινή εμφάνιση ενώ είναι κατάλληλο τόσο για την Άνοιξη όσο και για το Καλοκαίρι- πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό πατρόν και print που φοριέται άνετα αυτήν την περίοδο από το γραφείο μέχρι και σε ένα γεύμα. Αποτελεί κομμάτι κλειδί της κάθε γκαρνταρόμπας και αν δεν έχεις ήδη ένα floral φόρεμα στη ντουλάπα σου μάλλον είναι καιρός να το αποκτήσεις. Σε κάθε περίπτωση το πιο in αξεσουάρ που φορούσε ήταν η προστατευτική μάσκα της.

Δείτε ακόμα

Στέλλα Μιζεράκη: «Είναι κάτι που δεν το γιατρεύει ο χρόνος»
Στο νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη
Η εξομολόγηση του Χάρη Ρώμα: Έχω βρει τον άνθρωπό μου, θα σκεφτόμουν τον γάμο (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις