Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χάρης Ρώμας σχέση: Μια εξομολόγηση καρδιάς από τον αγαπημένο ηθοποιό
LIFESTYLE

Χάρης Ρώμας σχέση: Μια εξομολόγηση καρδιάς από τον αγαπημένο ηθοποιό

Χάρης Ρώμας σχέση: Στον καναπέ του Dot βρέθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Χάρης Ρώμας.

Χάρης Ρώμας σχέση: Καλεσμένος στην εκπομπή «Dot», βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Χάρης Ρώμας, προχωρώντας σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. Ο αγαπημένος σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την καριέρα του, το «Καφέ της Χαράς», αλλά και την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας ανέφερε «Είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα μέσα από τις λαίλαπες, τα χρόνια, τις φοβίες να αισθανθώ σίγουρος. Να αισθανθώ σίγουρος για αυτό που βρίσκεται δίπλα μου, να αισθανθώ σίγουρος για την αγάπη, να αισθανθώ σίγουρος για την δουλειά μου».

«Η πραγματικότητα είναι πως πολύ λίγοι άνθρωποι στο διάβα της ζωής μας είναι αυτοί που μπορεί να γίνουν ο άνθρωπος της ζωής σου. Τις περισσότερες φορές δοκιμάζεις αλλά στην πορεία διαπιστώνεις ότι υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις” συμπλήρωσε ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του “Καφέ της Χαράς”.”Βεβαίως και απογοητεύτηκα από αυτό. Το είδα να συμβαίνει αλλά θεωρώ ότι όλα έγιναν για να φτάσω εκεί που έφτασα. Να έχω την τύχη, δηλαδή, να συναντήσω το κατάλληλο πρόσωπο», συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας. «Είμαστε δέκα χρόνια μαζί» εξομολογήθηκε με χαμόγελο ο Χάρης Ρώμας, ενώ στην ερώτηση εάν θα προχωρούσε σε έναν γάμο απάντησε πως «Ακόμη και αυτό. Θα έκανα, ναι, για πρακτικό λόγο. Δεν το έχω κάνει, έχω κάνει έναν άλλον γάμο που δεν ήταν να φτουρίσει».

Χάρης Ρώμας: Τι είχε πει για τον γάμο του

Σε πρόσφατη συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου είχε παραδεχθεί πως είχε δυσαρεστήσει την κοπέλα την οποία παντρεύτηκε. «Αγάπησα βαθιά. Είμαι εδώ και αρκετά χρόνια σε μια σχέση βαθιάς αγάπης. Δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα που να μην εμπεριέχεται το άλλο πρόσωπο. Παντρεύτηκα σε νεανική ηλικία. Ήμουν παντρεμένος δύο χρόνια σχεδόν. Έγινε ινκόγκνιτο, γιατί είχα απόσταση με τους γονείς μου. Ήταν έρωτας βεβαίως. Τώρα είναι παντρεμένη με τρία παιδιά. Επειδή εγώ έφυγα από αυτόν τον γάμο, θα το πω τώρα μετά από τόσα χρόνια… Υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια από την άλλη πλευρά. Δε μου μίλαγε, ενώ προσπαθούσα να μιλήσουμε για πολλά χρόνια”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη

Ο αυστηρός πατέρας, ο γάμος και η βαθιά σχέση αγάπης – Ο Ρώμας στο “Ενώπιος Ενωπίω”
Επέστρεψε στη μικρή οθόνη ο Παπαδόπουλος – Το συγκινητικό μήνυμα (vid)
Η συγκινητική ανάρτηση της Ορθούλας Παπαδάκου: «H καρδιά μου πονάει και το κορμί μου είναι μουδιασμένο»
Τα προβλήματα της Παναγιώταρου και το επίδομα των 800 ευρώ
Ο Σάκης Ρουβάς και η αλεπού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις