Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάρθα Καραγιάννη υγεία: Στο νοσοκομείο η αγαπημένη ηθοποιός
LIFESTYLE

Μάρθα Καραγιάννη υγεία: Στο νοσοκομείο η αγαπημένη ηθοποιός

Μάρθα Καραγιάννη υγεία: Η Μάρθα Καραγιάννη στα μέσα Φεβρουάριου εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, μετά από έντονους πόνους που είχε στην κοιλιακή χώρα.

Μάρθα Καραγιάννη υγεία: Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται ξανά η Μάρθα Καραγιάννη. Η αγαπημένη ηθοποιός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, εισήχθη νωρίς το πρωί της Δευτέρας 1η Ιουνίου προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένη αφαίρεση χολής. Υπενθυμίζουμε πως η Μάρθα Καραγιάννη στα μέσα Φεβρουάριου είχε νοσηλευτεί ξανά σε νοσοκομείο, μετά από έντονους πόνους που είχε στην κοιλιακή χώρα, προκαλώντας ανησυχία στους αγαπημένους τους αλλά και στο κοινό που τη λατρεύει. Έπειτα από εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πρόβλημα με τη χολή. Ωστόσο αν και όλα ήταν έτοιμα για το χειρουργείο, ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδια και σε αυτό το κομμάτι. Έτσι το χειρουργείο προγραμματίστηκε τελικά για την Τρίτη 2 Ιουνίου.

Στο πλευρό της είναι πάντα η αγαπημένη της φίλη και συγκάτοικος Ντόρα Ντούμα. Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Μάρθα Καραγιάννη που μας συντρόφευε για δεκαετίες, είχε εξηγήσει τον λόγο που για πάνω από 20 χρόνια ζει με μια γυναίκα. «Είμαστε θεατρίνες και οι δύο. Και με τους θεατρίνους μπορώ και μιλάω. Μιλάμε την ίδια γλώσσα. Την Ντόρα την ξέρω από το 1968, ήμασταν φίλες. Μετά από δύο γάμους η Ντόρα και τον θάνατο της μητέρας μου, της είπα δεν έρχεσαι να μείνουμε μαζί;», είχε πει χαρακτηριστικά πριν κάποια χρόνια για την απόφασή της να ζήσει μαζί με την καλή της φίλη.

Της ευχόμαστε να βγει σιδερένια!

Δείτε ακόμη

Μάρθα Καραγιάννη: Η σπάνια φωτογραφία στα 16 της και ο τρόπος που βρέθηκε στον κινηματογράφο
Η εξομολόγηση του Χάρη Ρώμα: Έχω βρει τον άνθρωπό μου, θα σκεφτόμουν τον γάμο (vid)
Επέστρεψε στη μικρή οθόνη ο Παπαδόπουλος – Το συγκινητικό μήνυμα (vid)
Η συγκινητική ανάρτηση της Ορθούλας Παπαδάκου: «H καρδιά μου πονάει και το κορμί μου είναι μουδιασμένο»
Τα προβλήματα της Παναγιώταρου και το επίδομα των 800 ευρώ
Ο Σάκης Ρουβάς και η αλεπού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις