Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Ινσταγκραμ: Τα… σοβαρά προβλήματα
LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Ινσταγκραμ: Τα… σοβαρά προβλήματα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Ινσταγκραμ: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή στο επίδομα των 800 ευρώ τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα έπρεπε να το πάρουν και τα μοντέλα.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Ινσταγκραμ: Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε συνάντησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μεταξύ άλλων, σχολίασε το λόγο που δεν έκανε live το διάστημα της καραντίνας. “Τα κορίτσια που έκαναν είναι ελεύθερα πιο πολύ. Εγώ που είμαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, είχαμε την ευκαιρία να μείνουμε μαζί και να αφιερώσουμε ο ένας στον άλλο χρόνο. Δεν μπορούσα να του πω πήγαινε κοιμήσου να κάνω εγώ live”, είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη συνέχεια η ίδια αναφέρθηκε και στο επίδομα των 800 ευρώ και είπε: “Νομίζω ότι θα έπρεπε να το πάρουν και τα μοντέλα (το επίδομα). Εντάξει αυτό δεν μπορώ να πω ότι αφορά τόσο πολύ εμένα, γιατί εγώ έχω και μια επιχείρηση, αλλά υπάρχουν κορίτσια που κάνουν αποκλειστικά αυτό και εξαρτώνται από αυτό θα έπρεπε κάπως να καλυφθούν”.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όλα όσα είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το κορμί της πάντως, δεν έχει κανένα πρόβλημα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπήκε στη ζωή μας από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και από τότε δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε. Η γνωστή instagrammer έχει τις αναλογίες που κάθε άντρας ονειρεύεται και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram είναι κάτι παραπάνω από απλά… σέξι.

Το τελευταίο της «χτύπημα» είναι μια φωτογραφία με μαγιό και δεν είναι ψέμα, η πίσω όψη της μας ζάλισε! Δείτε εδώ τη φωτογραφία που ανέβασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και απολαύστε υπεύθυνα.

https://www.instagram.com/p/B_Z6WHan3tc/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CAVNUtJnGKd/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CAiWUObH-L8/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις