Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – Μπάγερν: Τρένο τίτλου!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – Μπάγερν: Τρένο τίτλου!

Μπουντεσλίγκα - Μπάγερν: Καμία λύπηση στη Φορτούνα, το Βαυαρικό “τρένο” του Χάνσι Φλικ διέλυσε 5-0 τους επισκέπτες από το Ντίσελντορφ

Μπουντεσλίγκα – Μπάγερν: Δεν έδειξε λύπηση η Μπάγερν στην Φορτούνα και την έστειλε πίσω στο Ντίσελντορφ με φιλοδώρημα 5 γκολ στις αποσκευές της. Ασταμάτητοι οι Βαυαροί του Χάνσι Φλικ διέλυσαν 5-0 την αντίπαλό τους στο ματς που έκλεισε το Σαββατιάτικο πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα. Ετσι, αποσπάστηκαν 10 βαθμούς από την Ντόρτμουντ που αγωνίζεται αύριο. Ο χορός των τερμάτων άνοιξε από παίκτη της Φορτούνα. Ο Γέργκενσεν στο 15’ με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα στην αρμάδα του Μονάχου και ο Παβάρ λίγα δευτερόλεπτα πριν κλείσει το μισάωρο διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων  μετά από ασίστ του Κίμιχ που διανύει περίοδο φορμαρίσματος. Στο 43’ ο Λεβαντόφσκι πήρε το “δώρο” του Μίλερ και πριν φτάσει στην ανάπαυλα το ματς το σκορ ήταν στο 3-0 και τελειωμένο.

Στην επανάληψη η Μπάγερν δεν έκοψε ρυθμό. Μόλις στο 50’ ο Λεβαντόφσκι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 4-0 από ασίστ του Γκνάμπρι. Δύο λεπτά αργότερα, δε, ο Αλφόνσο Ντέιβις έκλεισε από νωρίς το σκορ στο 5-0. Απο εκεί και πέρα η Μπάγερν κατέβασε ρυθμό και πήγε με ασφάλεια και δίχως εντάσεις ή υπερβολές στη λήξη του αγώνα. Αγώνα που ήταν ο 9ος σερί νικηφόρος σε κάθε διοργάνωση και 18ος δίχως ήττα από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μπουντεσλίγκα – Μπάγερν: Έσπασε την “κατάρα”

Το τέρμα που πέτυχε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 43ο λεπτό της αποψινής αναμέτρησης με την Φορτούνα ήταν το πρώτο στην καριέρα του κόντρα σε αυτόν τον αντίπαλο! O Πολωνός σούπερ στράικερ συμπληρώνει 10 χρόνια στην μπουντεσλίγκα. Συνολικά, με τα χρώματα της Ντόρτμουντ και της Μπάγερν έχει πετύχει περισσότερα από 230 τέρματα. Τα αποψινά δύο, όμως, ήταν τα πρώτα επί της Φορτούνα σε έξι παιχνίδια που την έχει βρει αντίπαλο. Ενα κάστρο ακόμα που γκρέμισε ο διεθνής Πολωνός επιθετικός.

Δείτε ακόμη:

“Μέσα σε τρεις στόχους, αρκεί να μην μας έκανε κακό η παύση”
Μεγάλα διπλά για Αϊντραχτ και Βέρντερ
“Χλωμιάζει” η Κωνσταντινούπολη για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις