Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία – αγωνιστική: Διπλά ζωής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – αγωνιστική: Διπλά ζωής

Γερμανία - αγωνιστική: Κρίσιμες νίκες ελπίδας για παραμονή, για τη Φρανκφούρτη στη Βόλφσμπουργκ 1-2 και της Βρέμης στη Σάλκε 0-1

Γερμανία – αγωνιστική: Με διπλό ζωής δραπέτευσε από την έδρα της Βόλφσμπουργκ η Αϊντραχτ Φρανκφουρτης. Αυτό, μάλιστα, αν και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο. Μάλιστα είχε προηγηθεί με πέναλτι του Αντρέ Σίλβα (27’), όμως ισοφαρίστηκε από τη Βόλφσμπουργκ (Μπαμπού 58’) και απειλήθηκε με πλήρη ανατροπή. Όμως στο 85’ ο Καμάντα πέτυχε χρυσό γκολ που κράτησε η ομάδα του, παρά την αποβολή του Τόρο στην εκπνοή. Ετσι η Αϊντραχτ απομακρύνθηκε από την διακεκαυμένη ζώνη, ενώ η Βόλφσμπουργκ έχει συγκάτοικο στην 6η θέση. Τη Χόφενχαϊμ, που πέρασε με σούπερ διπλό 0-1 από την Μάινζ με τέρμα του Μπέμπου (43’).

Στο Βερολίνο η Χέρτα συνέχισε την άριστη πορεία της επί ημερών Λαμπαντία. Επιβλήθηκε 2-0 της Αουγκσμπουργκ και όχι απλά αποσπάστηκε στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη, αλά μείωσε στο -4 από την 6η θέση! Και πλέον ονειρεύεται ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο! Την ίδια ώρα η Βέρντερ συνέχισε την ανοδική της πορεία και έκανε νίκη μισή σωτηρία στην έδρα της Σάλκε. Σάλκε, η οποία πάει από το κακό στο χειρότερο και έχει σερί ηττών. Το γκολ του Μπίτενκουρ στο 32’ έκρινε το παιχνίδι υπέρ της Βρέμης. Πλέον η Βέρντερ όχι απλά ελπίζει σε αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού, αλλά παίζει γερά για την άμεση σωτηρία!

Γερμανία – αγωνιστική: Χωρίς εκπλήξεις στη Β’ κατηγορία

Με την Αρμίνια να κάνει διπλό στο Κίελο 1-2 συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στη Β’ κατηγορία, ενώ εκκωφαντικό τρίποντο σωτηρίας πήρε και η Σαντχάουζεν επί του Αννόβερου 3-1. Στη Νυρεμβέργη η ομώνυμη ομάδα άφησε βαθμούς 0- με την Μπόχουμ και παραμένει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, ενώ ισόπαλες ήρθαν και οι Καρλσρούη, Σαν Πάουλι, με το 0-0 να αρέσει στη φιλοξενούμενη που παρέμεινε στο +5 από την αντίπαλό της και την 16η θέση του μπαράζ.

Δείτε ακόμη:

“Χλωμιάζει” η Κωνσταντινούπολη για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Πωλείται η Γουίλιαμς των 114 γκραν πρι!

Μάχες που κρίνουν πολλά για 6άδα και υποβιβασμό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις