Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – 29η αγωνιστική: Ευρώπη Vs Ουράς!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – 29η αγωνιστική: Ευρώπη Vs Ουράς!

Μπουντεσλίγκα - 29η αγωνιστική: Η νίκη της Μπάγερν επί της Ντόρτμουντ στερεί τη μαγεία της μάχης τίτλου, αλλά όλα τα άλλα μέτωπα είναι ορθάνοιχτα

Μπουντεσλίγκα – 29η αγωνιστική: Η νίκη της Μπάγερν επί της Ντόρτμουντ στερεί από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος τη μαγεία της μάχης τίτλου, αλλά πέραν αυτού όλα τα μέτωπα είναι ορθάνοιχτα και το ενδιαφέρον ολοένα και κορυφώνεται! Στο κυρίως πιάτο της 29ης αγωνιστικής απόψε η ντεφορμέ Σάλκε δοκιμάζεται εντός με τη Βέρντερ που αναθάρρησε κι ελπίζει σε σωτηρία, ενώ η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Αϊντραχτ με το βλέμμα η μεν στην Ευρώπη και η δε στη σωτηρία!

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η συνέχεια της Χέρτα που μένει αήττητη επί ημερών Λαμπαντία και σήμερα θα υποδεχτεί την Αουγκσμπουργκ, ενώ η Χόφενχαϊμ που κυνηγάει την εξάδα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο δοκιμάζεται εκτός έδρας από τη Μάινζ που μάχεται για να παραμείνει έστω οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Μπουντεσλίγκα – 29η αγωνιστική: Βόλφσμπουργκ – Αϊντραχτ

Επιστροφές μετράει η Βόλφσμπουργκ, αναμένεται να φωνάξουν παρών οι μέσοι Μεχμέντι και Ζιλαβοζί. Εκτός ο τιμωρημένος Κλάους. Για την Αϊντραχτ παρα΄μενει ο σκόρερ 7 γκολ Πασιένσια, τιμωρημένος και οσέντερ μπακ/αμυντικός μέσος Ισλάνκερ. Επιστρέφει βασικός στην ίδια θε΄ση ο κάπτεν Αμπραχαμ όμως.

Χέρτα – Αουγκσμπουργκ

Πάει “σφαίρα” με Λαμπαντία παρά τις απουσίες η Χέρτα, παραμενουν εκτός οι σέντερ μπακ Σταρκ και Ρέκικ, ο μπακ.χαφ Βολφ και ο μέσος Ασκασίμπαρ! Για την Αουγκσμπουργκ είναι τιμωρημένος ο κεντρικός μπακ Χουβελέου. Αμφίβολος ο στράικερ ΦΙνμπόγασον (3 γκολ).

Μάινζ – Χόφενχαϊμ

Μετά το ροτέισον και το διασυρμό 5-0 από την Λειψία η Μάιντζ παίζει ματς-ζωής με τη Χόφενχαϊμ. Τιμωρημένος ο μέσος Λάτσα και ο βασικός γκολκίπερ Τσέτνερ. Στη φιλοξενούμενη δεν υπολογίζεται ο βασικός σέντερ μπακ Χίμπνερ. Πάγια εκτός οι επιθετικοί Κράμαριτς (7 γκολ), Ανταμιάν (5 γκολ).

Σάλκε – Βέρντερ

Δεν την βρίσκουν στη Σ¨αλκε, σε κάκιστη φόρμα και από σερί ηττών! Εκτός κόντρα στη Βέρντερ οι κορυφαίοι της μέσοι Σερντάρ (7 γκολ) και Αρίτ ( 6 γκολ). Για τη Βέρντερ που ανέπνευσε μετά από δύο σερί ματς δίχως ήττα, δεν παίζει μόνο ο στόπερ Βέλκοβιτς.

Μπάγερν – Φορτούνα Ντίσελντορφ

Πρόβα τίτλου για την Μπάγερν, δεν έχει αντίπαλο πια μετά τη νίκη στο ντέρμπι. Δεν παίζουν με τη Φορτούνα οι Τιάγκο, Τολισό, Κουτίνιο (8 γκολ). Για την Ντίσελντορφ που παλεύει με αξιώσει;ς για την παραμονή στην κατηγορία, απέχει μόνο ο βασικός γκολκίπερ Στέφεν.

Δείτε ακόμη:

Winmasters: Φουντώνει η μάχη της τετράδας στην Bundesliga!
Κρίσιμα παιχνίδια στην Bundesliga για Ευρώπη και υποβιβασμό
Επαναφορά με κέρδη μετά το lockdown ο ΟΠΑΠ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις