Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – πλέι οφ: “Ανεπηρέαστοι”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – πλέι οφ: “Ανεπηρέαστοι”

Ολυμπιακός - πλέι οφ: Ο Ματιέ Βαλμπουενά και εξέφρασε την πεποίθησή πως ο Ολυμπιακός δεν θα έχει επηρεαστεί κρίσιμα από την τρίμηνη αποχή

Ολυμπιακός – πλέι οφ: Μίνι συνέντευξη στο διεθνές τηλεοπτικο δίκτυο beIN Sports έκανε ο Ματιέ Βαλμπουενά και εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός δεν θα έχει επηρεαστεί κρίσιμα από την τρίμηνη παύση αγώνων. “Ζήσαμε τη διαδικασία της καραντίνας, όπως όλοι οι άλλοι στην Ελλάδα, όμως αυτή άρχισε να αίρεται σταδιακά μέσα σε 2 εβδομάδες. Σύμφωνα με τον προβλεπόμενο προγραμματισμό, το πρωτάθλημά μας θα αρχίσει στις 7 Ιουνίου” τόνισε ο Βαλμπουενά και αναφερόμενος στη συνέχεια και την ολοκλήρωση της σεζόν σημείωσε: “Η μοναδική μου επιθυμία είναι αυτή η παύση να μην επηρεάσει την πρόοδο μας”.

Αναφερόμενος, δε, στις άλλες διοργανώσεις και την πορεία προς την επανεκκίνηση, ο βραχύσωμος άσος των ερυθρόλευκων παρατήρησε: “Φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, έχουμε μια καλή πορεία στο Europa League και στο πρωτάθλημα. Ήταν μια σεζόν που συνεχίσαμε με πολλούς στόχους. Ελπίζω ότι αυτό το μεγάλο διάστημα δεν θα μας επηρεάσει αρνητικά. Έχουμε μια καλή σεζόν. Θα είναι δύσκολο για εμάς γιατί σταματήσαμε σε καλή περίοδο. Έχουμε ξεκινήσει να προπονούμαστε ως ομάδα. Είμαστε σε μια περίοδο προετοιμασίας”.

Ολυμπιακός – πλέι οφ: Σήμερα διπλό αύριο ρεπό

Με πρωινή προπόνηση και οικογενειακό διπλό στο “Καραϊσκάκης” έκλεισε η προπονητική εβδομάδα στον Ολυμπιακό. Για αύριο Κυριακή προβλέπεται ρεπό και από Δευτέρα ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει επανέναρξης και ΠΑΟΚ. Στο οικογενειακό διπλό, πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκης μετά τη Γούλβς, οι παίκτες του Μάρτινς ήταν ορεξάτοι. Αυτό φάνηκε και από την ενέργεια τους, αλλά και από τα τέσσερα γκολ που μπήκαν. Ο Μάρτινς επιβράβευσε του ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την εβδομάδα με το αυριανό κυριακάτικο ρεπό. Ετσι το ραντεβού δόθηκε για την επόμενη προπόνηση. Η οποία θα διεξαχθεί στου Ρέντη το πρωί της Δευτέρας. 

Δείτε ακόμη:

“Χλωμιάζει” η Κωνσταντινούπολη για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ
Πωλείται η Γουίλιαμς των 114 γκραν πρι!
Μάχες που κρίνουν πολλά για 6άδα και υποβιβασμό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις