Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αυτιάς – Βίσση: Τι κοινό έχουν;
LIFESTYLE

Αυτιάς – Βίσση: Τι κοινό έχουν;

Αυτιάς - Βίσση: Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του.

Αυτιάς – Βίσση: Μέχρι τώρα ξέραμε ότι συμμαθητές στο Δημοτικό σχολείο ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελένη Μενεγάκη. Κάποτε ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει ότι «Με την Ελένη ήμασταν συμμαθητές. Είμαι γεννημένος το 1969, όπως κι εκείνη. Η Ελένη ήταν η ωραιότερη μαθήτρια. Άρεσε σε όλα τα αγόρια του σχολείου». Μεγάλωσαν και οι δύο στον Κολωνό και για ένα διάστημα πήγαιναν στο ίδιο σχολείο: μάλιστα είχε δημοσιευτεί και σχετική φωτογραφία που τους δείχνει να ποζάρουν μαζί σε παιδική ηλικία στα 70s, δηλαδή πριν περισσότερα από σαράντα χρόνια.

γράφει η Έλενα Φάκου

 Αυτιάς – Βίσση: υπήρξαν μαζί φοιτητές στη Νομική

Μόλις μάθαμε λοιπόν ότι άλλος ένας δημοσιογράφος και παρουσιαστής, ο Γιώργος Αυτιάς, υπήρξε συμφοιτητής με άλλη μια a class celebrity που δεν είναι άλλη από την Άννα Βίσση. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή που κάνει το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ, οι δυο τους ήταν συμφοιτητές στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής, δηλαδή δεν συναντήθηκαν στα θρανία του σχολείου, αλλά στα έδρανα του Πανεπιστημίου. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Αυτιάς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Θυμάμαι εκείνη την εποχή που έμπαινε η Άννα η Βίσση στο Συνταγματικό Δίκαιο επί Κασιμάτη. Ναι, η Άννα η Βίσση, πτυχιούχος Νομικής».

Κανείς από τους δυο δεν ακολούθησε το αντικείμενο των σπουδών τους αλλά διέπρεψαν σε άλλους τομείς

Η Άννα Βίσση είναι γεννημένη στις 20 Δεκεμβρίου 1957 και σήμερα είναι περήφανα υπέροχη στα 62 της χρόνια και ο Γιώργος Αυτιάς είναι γεννημένος στις 25 Ιουλίου 1956 και στα 63 του δείχνει καθημερινά πιο ακμαίος από ποτέ. Οι δυο τους δεν ασχολήθηκαν με το αντικείμενο το οποίο σπούδασαν, αλλά και οι δυο έγιναν άκρως επιτυχημένοι στο αντικείμενο με το οποίο ασχολήθηκαν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ακαδημαϊκή μόρφωση δεν πάει ποτέ χαμένη ακόμα κι αν κάποιος επιλέξει διαφορετική πορεία από εκείνη για την οποία ξεκίνησε.

Δείτε ακόμα:

Αυτά τα τρία ζώδια γίνονται οι καλύτεροι φίλοι

Το πολυαναμενόμενο «Chromatica» της Lady Gaga κυκλοφορεί 29 Μαΐου
Τι πρέπει να φας μετά το σεξ για να το ξανακάνεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις