Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια φιλία: Ανακάλυψε τα ζώδια του ταιριάζεις
PLUS

Ζώδια φιλία: Ανακάλυψε τα ζώδια του ταιριάζεις

Ζώδια φιλία: Υπάρχουν μερικά ζώδια, τα οποία είναι φτιαγμένα από friend material και έχουν τις προοπτικές να βρίσκονται δίπλα σου στα καλά και στα κακά.

Ζώδια φιλία: Η φιλία είναι πολύ σημαντική και δύσκολη ταυτόχρονα, επομένως οι καλοί φίλοι σπανίζουν και όποιος τους έχει είναι πραγματικά πολύ τυχερός. Κάποια στιγμή στη ζωή στέκεσαι, σκέφτεσαι και διαπιστώνεις πως τελικά οι αληθινοί σου φίλοι μετριούνται ίσως και στα δάχτυλα του ενός μόνο χεριού. Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικά ζώδια, τα οποία είναι φτιαγμένα από friend material και ότι έχουν τις προοπτικές να βρίσκονται δίπλα σου στα καλά και στα κακά σε βάθος χρόνου. Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι τρεις:

γράφει η Έλενα Φάκου

Ζώδια φιλία: Κριός

Μπορεί να γίνει ένας πιστός και εχέμυθος φίλος στον οποίο θα μπορείς να εξομολογείσαι τα πάντα και δε θα προδώσει τα μυστικά σου. Είναι ένας άνθρωπος που δε ζηλεύει τους φίλους του αλλά χαίρεται για εκείνους και τους συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές. Είναι κοινωνικός και κάνει πολλές παρέες, με άλλους γίνεται κολλητός και με άλλους καλός γνωστός, αλλά κοινός παρονομαστής σε όλα αυτά είναι ότι θα βρεθεί δίπλα σε όλους εάν και εφόσον τον χρειαστούν. Αξίζει να έχεις ένα φίλο Κριό. Ξέρει να ακούει.

Ζώδια φιλία: Παρθένος

Ο σταθερός και λογικός Παρθένος είναι μια ήρεμη δύναμη που βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό σου και δεν επεμβαίνει παρά μόνο εάν το ζητήσεις. Είναι το άτομο που δε θα σου χαλάσει ποτέ χατήρι, που θα γελάτε πολύ μαζί και που θα μπορείς να μαθαίνεις από την συμπεριφορά του και να εμπνέεσαι από τις ιδέες του. Ο Παρθένος είναι αληθινός φίλος γιατί θέλει το καλό σου, ενώ δε θα σε πληγώσει ποτέ λεκτικά: ακόμα κι αν θέλει να σου πει το πιο άσχημο πράγμα του κόσμου θα το πει έτσι που δεν θα σε ενοχλήσει.

Ζώδια φιλία: Τοξότης

Η ανατροπή έρχεται με τον Τοξότη, ο οποίος μπορεί να δώσει και την ψυχή του για τους φίλους του. Μπορεί να σε συνοδεύσει στις πιο τρελές σου αποφάσεις, να κάνεις μαζί του πράγματα που δε θα μπορούσες με κανέναν άλλο, ενώ θα σε στηρίξει μέχρι και οικονομικά αν υπάρξει τέτοια ανάγκη. Μέσα του ο Τοξότης έχει  μείνει στην αγνή παιδική φιλία και όσο χρονών και να είναι, αγαπάει τους φίλους του όπως τότε που ήταν όλοι τους μικρά παιδιά.

Δείτε ακόμα:

Το πολυαναμενόμενο «Chromatica» της Lady Gaga κυκλοφορεί 29 Μαΐου
Τι πρέπει να φας μετά το σεξ για να το ξανακάνεις
Αυτά τα τρία ζώδια είναι πρόβλημα να τα έχει ο προϊστάμενός σου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις