Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Lady Gaga φορτηγατζής: Πουλάει το νέο της άλμπουμ σε κατάστημα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lady Gaga φορτηγατζής: Πουλάει το νέο της άλμπουμ σε κατάστημα

Lady Gaga φορτηγατζής: Παραδίδει η ίδια τα αντίτυπα του νέου της άλμπουμ στα καταστήματα! Ο νέος δίσκος με τίτλο Chromatica, μετατρέπει τον πόνο του χωρισμού σε ένα από τα πολυαναμενόμενα ποπ άλμπουμ της χρονιάς.

Lady Gaga φορτηγατζής: Παραδίδει η ίδια τα αντίτυπα του νέου της άλμπουμ στα καταστήματα! H Lady Gaga εμπνεύστηκε τη νέα της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο Chromatica, από υπερβολικά επώδυνους χωρισμούς. Μετατρέποντας τον πόνο σε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα ποπ άλμπουμ αυτής της χρονιάς. Το άλμπουμ κυκλοφορεί επίσημα στις 29 Μαΐου και η σταρ έχει βάλει τα δυνατά της για τη σωστή διανομή των αντιτύπων στα καταστήματα λιανικής.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να βοηθήσει στη διανομή του άλμπουμ Chromatica. Έτσι, φόρεσε τη ροκ μάσκα προστασίας και με το ξεχωριστό και πολύ δυναμικό στιλ της, ανέλαβε χρέη φορτηγατζή, με σκοπό να κάνει η ίδια το delivery των αντιτύπων σε όλο τον κόσμο και να μειώσει κάθε απόσταση, όπως έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε στο Instagram.

Lady Gaga φορτηγατζής: Με στιλ όπως πάντα

https://www.instagram.com/p/CAs-0QplrA1/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμα

Σπάνια φωτογραφία της Αλίκης- Με μπουρνούζι, το 1993
Το τρολάρισμα του David στη Βικτόρια!
Ο Ερίκ Καντονά πρωταγωνιστεί στη σειρά «Απάνθρωποι Πόροι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις