Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Νεκροί Ελλάδα σήμερα: Ακόμα δύο θάνατοι από κορονοϊό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκροί Ελλάδα σήμερα: Ακόμα δύο θάνατοι από κορονοϊό

Νεκροί Ελλάδα σήμερα: Οι δύο άνδρες είχαν υποκείμενα νοσήματα, ο πρώτος αρτηριακή υπέρταση και σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 και ο δεύτερος σε καρδιά και πνεύμονες.

Νεκροί Ελλάδα σήμερα: Δύο νέοι θάνατοι από τον κορονοϊό έχουν καταγραφεί στη χώρα τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας άνδρας 83 ετών, κατέληξε το μεσημέρι της Πέμπτης στο νοσοκομείο “Αττικόν“, όπου νοσηλευόταν, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων από το νέο κορονοϊό στην Ελλάδα, σε 175. Ο ηλικιωμένος, κατά πληροφορίες, είχε βαριά υποκείμενα νοσήματα σε καρδιά και πνεύμονες. Υπενθυμίζεται πως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης άφησε την τελευταία του πνοή κι ένας 78χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο “Αττικόν”, ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα και συγκεκριμένα αρτηριακή υπέρταση και σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 18 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας. Τα 11 αφορούν γνωστή συρροή κρουσμάτων και τα 2 έλεγχο επαναπατρισθέντων. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2903, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες. Από αυτά, 627 (21.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1645 (56.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. 17 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 ετών. 4 (23.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 82.4% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 102 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Νοσοκομείο-Αττικόν.jpg

Δείτε ακόμη

Covid free το νοσοκομείου του Ρίου! Το συγκινητικό βίντεο για τον τελευταίο ασθενή
Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση του οδηγού και η μεταμφιεσμένη δράστιδα
Σύζυγος Δημήτρη Σταμάτη: “Δεν υπήρξε κανένα προειδοποιητικό τηλεφώνημα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις