Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – αποδυτήρια: Μείωση ή και όχι!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – αποδυτήρια: Μείωση ή και όχι!

Ολυμπιακός - αποδυτήρια: Άμεση συμφωνία σε μικρή μείωση που μπορεί και να μην γίνει ποτέ - Δεν αποκλείει παραμονή στο λιμάνι ο Γκιλιέρμε

Ολυμπιακός – αποδυτήρια: Κάτι περισσότερο από λίγα λεπτά διήρκεσε η συζήτηση παικτών και Μαρινάκη αναφορικά με μειώσεις στα φετινά συμβόλαια λόγω της κατάστασης που επικρατεί, της πανδημίας και όλων όσων ακολούθησαν. Το κλίμα στους οιωνεί πρωταθλητές είναι περίπου ιδανικό και ο Μαρινάκης απόλυτα ικανοποιημένος από όλους. Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου η διοικητική πρόταση  μεταφέρθηκε από την γενική διευθύντρια Λίνα Σουλούκου. Και συμφωνήθηκε άμεσα. Αυτή, προβλέπει πολύ μικρή μείωση και αυτή μόνο στους υψηλά αμειβόμενους.

Επιπλέον, παίζει το ενδεχόμενο οι ερυθρόλευκοι να κατακτήσουν το νταμπλ και να προχωρήσουν στην Ευρώπη. (με όποια μορφή κι αν συνεχιστεί το Europa League). Σε τέτοια περίπτωση, o Βαγγέλης Μαρινάκης δεν αποκλείεται να μην κάνει καμία μείωση. Ως έμπρακτη αναγνώριση της προσπάθειας του αγωνιστικού ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, περικοπές δεν προβλέπονται για όσους αμείβονται με λιγότερα από 500.000 ευρώ.

Ολυμπιακός – αποδυτήρια: Δεν αποκλείει παραμονή ο Γκιλιέρμε

Ο Γκιλιέρμε περνάει καλά στο λιμάνι κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Σε συνέντευξη που έδωσε σε βραζιλιάνικο Μέσο ο μέσος του Ολυμπιακού είπε πολλά και όλα πολύ ενδιαφέροντα. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι: “Δεν αποκλείω επιστροφή στη Βραζιλία ή κάτι άλλο στην Ευρώπη, ακόμα και παραμονή στον Ολυμπιακό. Τίποτα δεν αποκλείω. Όταν έρθει η στιγμή, θα αναλύσω τί είναι καλύτερο για εμένα και όλους όσους είναι δίπλα μου. Θα δούμε τι θα γίνει. Βρίσκομαι στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και είναι φοβερή εμπειρία. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021”.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού και πρώην της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έχει ρίξει άγκυρα στο λιμάνι από πέρσι. Στο διάστημα αυτό έχει ήδη καταγράψει 42 συμμετοχές (6 γκολ) όντας βασικότατο στέλεχος. Ασφαλώς και είναι από τα βασικά εργαλεία του Μάρτινς. Και στα 29 του έχει ακόμα τουλάχιστον μία καλή διετία-τριετία στην Ευρώπη. Για να επιστρέψει μετά να δοξαστεί και στην πατρίδα του, προτού φτάσει η στιγμή να σκεφτεί το αγωνιστικό του φινάλε. Μία διετία-τριετία που πιθανότατα ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Δείτε ακόμη:

Προβάδισμα ή καλό πλασάρισμα η πράσινη πρόταση για Αϊτόρ
ΑΕΚ: Κανένα ρίσκο, ειδικά προγράμματα για Γαλανόπουλο, Αραούχο, Αλμπάνη
Έδειξαν ρήξη οι εξετάσεις, χάνει τη σεζόν ο Αουγκούστο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις