Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ζεστό του Αϊτόρ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ζεστό του Αϊτόρ

Παναθηναϊκός - μεταγραφές: Η ασφάλεια την εποχή της πανδημίας και το όνομα που "έφτιαξε" η χώρα προσθέτουν πόντους στην "πράσινη" πρόταση

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Θέμα μιας εβδομάδας, το πολύ δέκα ημερών μοιάζει να είναι η υπόθεση απόκτησης ή μη του Αϊτόρ. Ο Ισπανός εξτρέμ έχει δεσμευτεί να αποφασίσει για τη συνέχεια της καριέρας του το αργότερο μέχρι το πέρας του πρώτου δεκαημέρου του Ιουνίου. Ο 24χρονος άσος μένει ελεύθερος από την Τβέντε μετά από δύο άριστα αγωνιστικά χρόνια και αποτελεί διακαή πόθο του Τσάβι Ρόκα για ενίσχυση του τριφυλλιού στα εξτρέμ. Ο Αϊτόρ φέρεται να έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του, αλλά ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει αν όχι προβάδισμα, σίγουρα ένα καλό πλασάρισμα στις προτιμήσεις του παίκτη.

Ομάδες της Τουρκίας έχουν επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Αϊτόρ και πληρώνουν ασφαλώς καλύτερα από τον ΠΑΟ. Η κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία και όχι μόνο προβληματίζει τον Ισπανό. Και το πώς διαχειρίστηκε τον κορωναϊό η Ελλάδα προσθέτει πόντους στην πράσινη πρόταση. Επιπλέον, με την τρέχουσα ανασφάλεια σε όλα τα πρωταθλήματα, ο άσος της Τβέντε δεν θα περιμένει επί μακρόν για μία ενδεχόμενη καλύτερη πρόταση. Με λίγα λόγια δεν θα ρισκάρει ναμείνει… μπουκάλα. Κάλλιο πέντε και στο χέρι! Και  όσα έχει ακούσει για τον ΠΑΟ από Ρόκα, αλλά και άλλους Ισπανούς που γνωρίζουν το τριφύλλι (Σαριέγκι, Βίκτορ, Μουνιόθ, Τοτσέ κ.α.) ενισχύουν την πρόταση Παναθηναϊκού.

Διακαής πόθος Ρόκα (αριστερά) ο Αϊτόρ

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Και στο βάθος… προετοιμασία!

Τα οικονομικά του Παναθηναϊκού και το μάζεμα των εξόδων διαρκώς αποτελούν κύρια επιδίωξη της διοίκησης Αλαφούζου. Ετσι έμοιαζε σίγουρη και φέτος η επιλογή εγχώριας τοποθεσίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τον Αύγουστο. Παραταύτα, τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί. Πλέον είναι πιθανό να επιλεγεί για το …χτίσιμο της νέας ομάδας της σεζόν 2020-21 κάποιο προπονητικό κέντρο στο εξωτερικό. Είναι δεδομένο πως υπάρχουν χώρες στις οποίες η πανδημία δεν δημιούργησε σοβαρά προβλήματα. Και όχι μόνο στην ανατολική Ευρώπη. Επιπλέον αν ο ΠΑΟ βγει στο εξωτερικό για προετοιμασία είναι βέβαιο πως θα βρει κάποια δυνατά φιλικά. Τα οποία σίγουρα δεν είναι δυνατόν να βρεθούν εντός των συνόρων. Η οριστική απόφαση, σε κάθε περίπτωση, δεν θα ληφθεί πριν το δεύτερο δεκαήμερο του επόμενου μήνα.

Δείτε ακόμη:

ΑΕΚ: Κανένα ρίσκο, ειδικά προγράμματα για Γαλανόπουλο, Αραούχο, Αλμπάνη
Έδειξαν ρήξη οι εξετάσεις, χάνει τη σεζόν ο Αουγκούστο
Τα βρήκαν για 1+1 χρόνια Άρης και Ένινγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις